Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ekonomisk förvaltning ger er full koll!

Vi har en lång erfarenhet av ekonomisk förvaltning och med våra lokala närvaro med kontor i Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm och Strängnäs kan vi erbjuda er trygg och stabil ekonomisk förvaltning.

Kontakta oss

För att en bostadsrättsförenings styrelse ska fungera optimalt krävs tid, kunskap och full koll på papper, pengar och underhållsplan. Vår ekonomiska förvaltning består av en mängd ekonomiska och administrativa tjänster som underlättar arbetet i er förening. Med HSB Södermanland får ni en partner som ger er koll på alla delar av ekonomin och ser den stora bilden i det långa loppet.

Ekonomisk- och adminstrativ förvaltning

Utan trygg ekonomisk förvaltning – ingen trygg bostadsrättsförening. HSB Södermanland kan skräddarsy ett ekonomiskt förvaltningsupplägg som passar din bostadsrättsförening perfekt. Vi erbjuder även redovisning, kassaförvaltning, betalning av leverantörsfakturor, upprättande av årsbokslut, låneadministration och löne- och arvodesadministration. Delårsbokslut och likviditetsbudget är andra tjänster som många uppskattar.

Viktigt att hålla koll på pengarna

Du kan även få hjälp med hanteringen av löner och arvoden. Från inrapportering och utbetalning till redovisning av skatter, arbetsgivaravgifter och kontrolluppgifter. Vi kan ge stöd i frågor som rör sjuklöneadministration och rekrytering, kollektivavtal, lagar, pension och försäkringar. Kravverksamheten är komplicerad och det är viktigt att den sköts korrekt.

Vi kan hjälpa er med er ekonomiska förvaltning och har en stark lokal förankring och kännedom med kontor i Eskilstuna, Nyköping och Strängnäs.

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på denna eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra andra tjänster?

Vi har en lång erfarenhet av att förvalta bostäder, såväl stora föreningar som små. Vi har allt från ekonomisk förvaltning, fastighetsförvaltare som kan hjälpa er med teknisk förvaltning till projektledare som har expertisen inom bland annat stambyte, energioptimering och drift samt renovering och ombyggnad. Behöver ni hjälp med fastighetsservice från våra duktiga fastighetsskötarekan vi naturligtvis det också.

 

Vi är intresserade av