Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltare gör styrelsens jobb lite enklare

Fastighetsförvaltare från HSB Södermanland har bland annat koll på myndighetskrav, ser till att ni har rätt avtal och att leverantörer uppfyller det som avtalats. Skulle det behövas så kan fastighetsförvaltaren även koppla ihop er med sitt stora kontaktnät av experter, jurister, ekonomer och projektledare. Styrelsens förlängda arm helt enkelt.

Kontakta oss

Fastighetsförvaltare ser till att myndighetskrav efterföljs och att föreningens boende får svar på frågor om allt från ombyggnationer i lägenheten till stadgefrågor och vem som ansvarar för vad. Med en fastighetsförvaltare får även styrelsen och föreningens medlemmar hjälp med försäkringsfrågor där oftast flera olika försäkringar ingår, bland annat bostadsrättstillägg och fastighetsförsäkringen men även den privata försäkringen. Även komplicerade dialoger med föreningens medlemmar som till exempel kan gälla störningsärenden, otillåtna andrahandsuthyrningar men även vissa hyreslagsrättsliga frågor.  Med ett skräddarsytt fastighetsförvaltaravtal säkerställer ni att era prioriteringar samt investeringar blir hanterade utav experter. Vi säkerställer att nuvarande värde bevaras, med inställningen om att alltid öka i värde.

I ett fastighetsförvaltaravtal kan vi hjälpa till med en mängd olika delar. Upphandling och uppföljning av löpande underhåll, kontakt med leverantörer och myndigheter eller bevakning av myndighetsbesiktningar som OVK och radonmätningar är bara några exempel på vad vi kan göra. Vi hjälper även till med den så viktiga boendekontakten naturligtvis. Den innefattar allt från nyckelhantering, fonduttag, störningsärenden, hantering av kölistor och uthyrning av garage och p-platser och andrahandsuthyrningar. Skulle olyckan vara framme så hjälper vi även till med försäkringsärenden.

Kontakta oss

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på förvaltartjänsten eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Vill du veta mer om våra andra tjänster?

Vi har en lång erfarenhet av att förvalta bostäder, såväl stora föreningar som små. Vi har allt från ekonomisk förvaltning, fastighetsförvaltare som kan hjälpa er med teknisk förvaltning till projektledare som har expertisen inom bland annat stambyte, energioptimering och drift samt renovering och ombyggnad. Behöver ni hjälp med fastighetsservice från våra duktiga fastighetsskötarekan vi naturligtvis det också.

Vi har lokalkontor i Nyköping, Eskilstuna och Strängnäs.

Vi är intresserade av