Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsskötsel - En välskött fastighet är både trygg och trivsam

Fastighetsskötsel är en viktig ingrediens för att hålla fastigheten i ett gott skick. Våra fastighetsskötare bidrar till just det. Med våra lokala kontor i Eskilstuna, Nyköping och Strängnäs kan vi vara snabbt på plats för att hjälpa till.

Kontakta oss

HSB Södermanland har ett brett utbud av tekniska förvaltningstjänster inom ramen för sin fastighetsförvaltning, och kan erbjuda ett heltäckande paket av yttre och inre fastighetsskötsel. Våra lösningar passar såväl stora som små bostadsrättsföreningar. Avtalen kan skräddarsys utifrån era specifika behov. Oavsett om det handlar om lokalvård, tillsyn, felavhjälpande underhåll, skötsel av grönytor, lekplatsbesiktningar, systematiskt brandskyddsarbete eller snöröjning sker förvaltningen i dialog med föreningen. Våra fastighetsskötare har lång erfarenhet och är välutbildade. De utför fastighetskösel i hela länet och utgår från våra kontor i Eskilstuna, Nyköping och Strängnäs.  

Kontakta oss

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på denna eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Vill du veta mer om våra andra tjänster?

Vi har en lång erfarenhet av att förvalta bostäder, såväl stora föreningar som små. Vi har allt från ekonomisk förvaltning, fastighetsförvaltare som kan hjälpa er med teknisk förvaltning till projektledare som har expertisen inom bland annat stambyte, energioptimering och drift samt renovering och ombyggnad. Behöver ni hjälp med fastighetsservice från våra duktiga fastighetsskötare kan vi naturligtvis det också.

Vi har lokalkontor i Nyköping, Eskilstuna och Strängnäs.

Vi är intresserade av