Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Stambyte i Södermanland

Inför genomförandet av ett stambyte är det flera överväganden som behöver göras. Vad kan styrelsen besluta själva och vad ska föreningsstämman ta ställning till? Vår personal i Eskilstuna, Nyköping och Strängnäs kan hjälpa er.
Stambyte i badrum

Kontakta oss

HSB Södermanland har hjälpt flera föreningar med utredning och beslutprocess, med entreprenadupphandling och byggledning samt kontroll.  Vi har kontinuerligt ett antal projekt i byggnation och ytterligare i beslutsprocess. På så vis håller vi oss ajour med regelverk och prisnivåer. Vi har uppdrag i mycket små brf och mycket stora, både inom och utanför HSB och leder delar av eller hela processen. Våra nöjd kund-undersökningar visar dessutom att våra kunder är mycket nöjda!

Söker du efter en trygg partner som kan hjälpa er förening med stambyte i Eskilstuna, Nyköping eller Strängnäs? Tveka inte att kontaka oss då! 

Kontakta oss

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Vill du veta mer om våra andra tjänster?

Vi har en lång erfarenhet av att förvalta bostäder, såväl stora föreningar som små. Vi har allt från ekonomisk förvaltning, fastighetsförvaltare som kan hjälpa er med teknisk förvaltning till projektledare som har expertisen inom bland annat stambyte, energioptimering och drift samt renovering och ombyggnad. Behöver ni hjälp med fastighetsservice från våra duktiga fastighetsskötarekan vi naturligtvis det också.

 

Vi har lokalkontor i Nyköping, Eskilstuna och Strängnäs.

Vi är intresserade av