Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Teknisk förvaltning för brf i Södermanland

Inom vår tekniska förvaltning kan vi hjälpa dig med en komplett förvaltning av era fastigheter. Vår lokala närhet med kontor i Eskilstuna, Nyköping och Strängnäs gör att vi alltid finns nära tillhands.
Ta hand om er fastighet med teknisk förvaltning

Kontakta oss

Teknisk förvaltning utifrån era behov

Tillsammans tittar vi på på dina behov och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din fastighet. Hos oss får du alltid en personlig kontakt oavsett storlek på din bostadsrättsförening eller fastighet och vi finns lokalt på orten där du finns. Vi arbetar för dig medan du går mot nya mål och får tid över till annat.

Inom vår organisation har vi dessutom möjlighet att ge dig en helhetslösning för din fastighet med såväl teknisk- som ekonomisk förvaltning. Behöver du dessutom specialkompetens så som exempelvis byggprojektledning eller juristhjälp är hjälpen aldrig är långt borta, oavsett vad ärendet gäller.

Och du, välkommen till oss även om du inte är medlem i HSB! Vår tekniska förvaltning är något för alla och med våra lokala kontor i Eskilstuna, Nyköping och Strängnäs finns vi alltid när till hands. 

Kontakta oss

Vill du få kostnadsfri rådgivning eller offert på teknisk förvaltning eller någon annan tjänst inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss. 

Vill du veta mer om våra andra tjänster?

Vi har en lång erfarenhet av att förvalta bostäder, såväl stora föreningar som små. Vi har allt från ekonomisk förvaltning, fastighetsförvaltare som kan hjälpa er med teknisk förvaltning till projektledare som har expertisen inom bland annat stambyte, energioptimering och drift samt renovering och ombyggnad. Behöver ni hjälp med fastighetsservice från våra duktiga fastighetsskötarekan vi naturligtvis det också.

 

Vi är intresserade av