Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Här hittar du våra medlemserbjudanden

Som HSB-medlem har du tillgång till många uppskattade medlemserbjudanden. Vad sägs som rabatterade priser på bredband och inredning till drömköket eller hotellnätter till förmånliga priser. Du hittar allt det och många fler medlemserbjudanden i Mitt HSB.

Ett urval av alla medlemsförmåner du kan ta del av just nu

Telia

Just nu får du 50 % rabatt på alla sportkanaler när du tecknar ett komplett tv- och streamingpaket fullmatat med sport, serier, film och underhållning för hela familjen.

Logga in på Mitt HSB och ta del av erbjudandet.

Nordkök

Nordkök är ett svenskt företag som står för kvalité, miljömedvetenhet och design. Just nu får du som HSB-medlem ttvå förpackningar FLORA kött- och grillbestick till priset av en samt 25 % på hela sortimentet.

Logga in på Mitt HSB för att läsa mer och ta del av erbjudandet.

SecuritasHome

Just nu får du som är HSB-medlem 30 % rabatt på hemlarm från Securitas. Rabatten gäller både grundpaket och tillbehör. 


För att ta del av erbjudandet, logga in på Mitt HSB.

Maze Interior

Under juni till augusti får HSB-medlemmar 30 % rabatt på designkollektionen Bill som består av skohyllor, klädhängare och hatthyllor. Samt 30 % på konsolsystemet Pythagoras där du kan anpassa hyllösningar efter din smak.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet

Hafa Brand Group

Hafa utvecklar badrumsmöbler för stora som små badrum. Nu kan du som medlem köpa utvalda kampanjprodukter till ett rabatterat pris, som bland annat duschväggar, duschset och köksblandare i olika utföranden.

För att läsa mer och ta del av din rabattkod loggar du in i Mitt HSB.

Vedum Kök & Bad

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Som medlem i HSB får du 30 % rabatt vid köp av köksinredning. 

Loggar in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Bright Equipment

Som HSB-medlem får du i juni 40 % rabatt på alla väskor och 25 % rabatt på hela Bright Equipments webbsortiment av väskor, jackor, handskar med mera.

Läs mer och få tillgång till rabattkoden när du loggar in på Mitt HSB.

Beredskapsfabriken

Så här i orostider kan det vara bra att förbereda hur man klarar de mest grundläggande behoven om tillgång till vatten och el skulle försvinna. Som HSB-medlem får du 10 % rabatt på hela sortimentet till och med 31
december 2022. 

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandena. 

SmartBox

SmartBox erbjuder smart magasinering och flytthjälp i Malmö, Göteborg och Stockholm. HSBs medlemmar får 10% rabatt på magasinering hos SmartBox.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Repamera

Genom att laga dina kläder, skor och andra textilier hjälper du inte bara din plånbok, du hjälper även miljön. Repameras mål är att gör det enkelt att agera
cirkulärt genom att laga, tvätta och måttanpassa dina textilier.

Logga in på Mitt HSB för att ta del av erbjudandet.

Se dina förmåner

Logga in på Mitt HSB idag för att ta del av dina förmåner som HSB-medlem.

Se alla erbjudanden