Styrelsen informerar maj 2022

04 maj 2022
  • Välkomna ut till STÄDDAG i vår trädgård lördagen den 14 maj kl 10 alla som vill och orkar! OBS! Gurras Foodtruck med olika lunchrätter kommer att vara på plats från 11.30!  Föreningen bjuder. 
  • Styrelsen har beslutat anta det brandskyddsdokument som Nils Divert arbetat fram. Skåp kommer att sättas upp i varje port innehållande all väsentlig information som Räddningstjänsten och vi själva behöver i händelse av brand. 
  • Åtta laddstolpar för elbilar är nu installerade i vårt garage. Vi kommer att erhålla hälften av installationskostnaden i bidrag från Naturvårdsverket.  Nya brandsläckare har placerats vid elplatserna.   
  • Våra fyra hissar kommer att renoveras. Det börjar med hissen i port 19 i november 2022. Sedan blir det hissen i port 17 i februari 2023, hissen i port 21 i november 2023 och slutligen hissen i port 23 i februari 2024. Beräknad avstängning av den hiss som renoveras är 2-3 veckor. De problem som då uppstår för några av oss kommer vi att kunna lösa, bl a genom en inköpt trappklättrare och att vi ställer upp och hjälper varandra. 
  • När det gäller tillträde till vår trädgård så har styrelsen beslutat att varje medlem har rätt att ge tillstånd till den som ber om lov att sitta en stund i trädgården. Den besökande kan hänvisa till medlemmens tillstånd om någon annan ifrågasätter den besökandes närvaro.

Till nyhetslistan