HSB besökskontor håller tillfälligt stängt för drop-in-besök

30 maj 2020

Mot bakgrund av de riktlinjer som Folkhälsmyndigheten och andra myndigheter går ut med, anpassar HSB Södertörn vår verksamhet efter förutsättningarna som det innebär. Det är viktigt att vi fortsätter att ta ett gemensamt ansvar för låg smittspridning. Vi kommer därför att hålla våra besökskontor fortsatt stängda för drop-in-besök.

- Vi hade självklart önskat att vi var i ett läge där vi kunde gå tillbaka till en mer vanlig arbetsvardag med öppna besökskontor men tyvärr är vi inte där ännu. Riktlinjerna från framför allt Folkhälsomyndigheten är tydliga och vi, som alla andra, måste fortsätta att göra vad vi kan för att hålla nere smittspridningen. Samtidigt är det viktigt att alla kunder och medlemmar känner till och är trygga med att vi arbetar precis som vanligt. Även om det är under ovanliga former, säger Jenny Langone Förvaltningschef på HSB Södertörn.

Våra kontor hålls öppna för bokade besök

Det gäller oavsett om du är boende, förtroendevald, medlem eller hyresgäst. All vår personal (som är vid god hälsa och i tjänst) vid samtliga kontor, är tillgängliga som vanligt. Är det inte möjligt att genomföra möten fysiskt, försöker vi att genomföra dem digitalt. Eller boka om dem lite längre fram i tiden.

Ni når oss enkelt via telefon 08 – 608 68 00 eller mail info.sodertorn@hsb.se . Är du förtroendevald kan du också använda dig av vårt VIP-nummer. Genom VIP-numret som ni hittar på Mitt HSB, har ni tillgång till en direktkanal till oss och våra kunniga medarbetare.

Digitala lösningar stöd i arbetet

Vi finns också tillgängliga via vårt digitala kund– och boendegränssnitt; Mitt HSB/Mina sidor. Där kan du hitta den mesta informationen du behöver oavsett om det gäller ditt boende, en roll som förtroendevald eller HSB-ledamot. Logga in via vår hemsida hsb.se/sodertorn