Renoveringen - uppdatering

10 november 2014

Frågorna kring fasadrenoveringen har varit många och vi hoppas kunna ge svar på några av dem.

Inför projektet så anlitades vår projektledare Gunnar Johansson , som har varit styrelsens ”spindel” och verkställare. Gunnar är också den som ska säkerställa att arbetet utförs enligt gällande regler med tillfredställande kvalité och på ett säkert sätt. Frågor och synpunkter från er boende vidarebefordras.
Styrelsen har nu genomfört större delen av det övre området och med facit i hand så är vi naturligtvis inte helt nöjda.

Målningen
Målarfirma Reinhold Brunelius gick i konkurs efter tre hus. Arbetet blev på grund av detta väldigt försenat. Den firma som Reinhold Brunelius anlitat - Färgarholmens måleri - ingick sedan ett eget avtal med Brf. Diskusen, då en ny upphandling skulle ha försenat och fördyrat arbetet ytterligare.

Utebelysning
Utebelysning på balkongsidan kommer köpas in och börja sättas upp omgående. Gunnar ombesörjer fortsatt information kring detta då de nya lamporna är levererade.

Skärmar
När det gäller skärmar/avskiljare så har styrelsen fattat beslut om att dessa ska snickras och monteras på plats , med start omgående, och vara klart senast årsskiftet.

Balkongerna
kommer att levereras , men är tyvärr försenade, och montering påbörjas vecka 49. De har lovat att fler montörer ska jobba samtidigt, så vi hoppas det ska gå fort och smidigt
Företaget ALNOVA tar bort de gamla räckena och monterar dit de nya via lägenheterna och det kräver därför tillgång till era bostäder vid den tidpunkt som aviseras.