Ordförande, styrelsemedlemmar och revisorer sökes

08 april 2024 Vill du vara med i styrelsen eller vara revisor i HSB:s bostadsrättsförening Östergården i Tullinge? Valberedningen söker två till tre nya ledamöter till styrelsen, intresserade till ordförandeposten eftersom nuvarande ordförande kommer att avgå vid årsstämman.

Inför bostadsrättsföreningens årsstämma den 3 juni 2024 söker valberedningen personer som vill förvalta och utveckla föreningen.

Styrelsen består idag av fyra ledamöter varav två kommer att fortsätta nästa period. Valberedningen söker två till tre nya ledamöter till styrelsen. Valberedningen söker även intresserade till ordförandeposten eftersom nuvarande ordförande kommer att avgå vid årsstämman på grund av flytt. 

Valberedningen söker två revisorer. Som revisor i föreningen har du översyn på föreningens ekonomi och styrelsens arbete. Revisorerna träffas ungefär varannan månad och kontrollerar bland annat att summorna är trovärdiga och att företagen finns för de fakturor som betalats ut, att offerter tagits in vid upphandlingar samt att utbetalningar och kvitton inte gått till styrelseledamöter. Revisorerna läser styrelseprotokoll och frågar vid behov styrelsen om något är oklart. 

Kontakta gärna valberedningen för att anmäla ditt intresse till att ingå i styrelsen eller vara revisor för föreningen. Tveka inte heller att höra av dig om du har frågor. 

Fredrik Svahn; 070-352 03 35

Robert Stenbergh; 070-493 31 18

Ulrika Estenberg; 076-037 98 98