Köp - Sälj - Tjänster

16 november 2023 Undersök intresset för dina saker som du vill sälja eller sök något du behöver. Sätt upp dina annonser om Sälj, Köp eller Tjänster (Rut, Rot) på anslagstavlan mellan tvättstuga 1 och 2.

Har du saker och prylar som du inte behöver längre? Behöver du köpa en viss sak som kanske någon inom föreningen har och vill sälja? 

Sätt upp din annons på anslagstavlan mellan tvättstuga 1 och 2. Det kan vara sådant vi vill sälja eller köpa. Om vi vill sälja eller köpa ROT eller RUT-tjänster kan vi även annonsera om det på anslagstavlan.

OBS! Rut och Rot tjänster kräver att du redovisar uppgifter till Skatteverket. Läs på om Rut och Rot avdrag på Skatteverkets hemsida.

Vi provar funktionen Köp/Sälj/Tjänster under några månader. Finns det inget intresse av att använda Köp/Sälj/Tjänster eller att det missbrukas på något sätt då tas skyltarna bort och verksamheten upphör.

På tavlan finns det förslag på text som vi kan använda i lapparna som vi sätter upp. Se längts ned på denna sida. Länken går till en sida med annonslappar som du kan skriva ut och använda. 

Mvh

Styrelsen. 


Till nyhetslistan