Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Södra Norrland!

HSB Södra Norrland erbjuder fastighetsförvaltning för drygt 39 000 HSB-medlemmar i Gästrikland, Hälsingland, Härjedalen, Jämtland, Medelpad och Ångermanland med lokalkontor i Bollnäs, Bosvedjan, Gävle, Hudiksvall, Härnösand, Ljusdal, Sandviken, Sollefteå, Sundsvall, Söderhamn, Ånge, Örnsköldsvik och Östersund.
Sovrum med elgittar och skrivbord

Vinn ett bosparande värt 100 000 kronor

HSB fyller 100 år och det firar vi med en tävling som tar dig närmare ditt drömboende.

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Unik lägenhet i Stenstans bästa läge – ledigt nu!

Nu finns tillfälle att hyra en sällsynt lägenhet med bästa läget i Sundsvalls centrum med utsikt över torget. Lägenheten är i två plan med tre sovrum och en stor terrass.

Läs mer

Vill ni öka värdet på er brf?

Vill ni öka värdet på er brf med installation av laddstolpar för elbilar? Om några år kommer väldigt många svenskar att köra eldrivna bilar, enligt vår samarbetspartner Opigo. Då gäller det att er brf kan möta efterfrågan på laddmöjligheter.

Läs mer

HSB fyller 100 år!

Hundra år av hemlängtan i HSB Södra Norrland. Här samlar vi historier och reportage om sådant som hänt i och omkring vår förening, HSB Södra Norrland; stort som smått, välkänt som okänt. Och tipsa oss gärna om sådant du skulle vilja läsa om!

Läs mer

Kommande aktiviteter

Här hittar du kommande aktiviteter såsom tematräffar och konferenser.

Till kalendariet

Personuppgifter

Vi behandlar personuppgifter för att verksamheten ska fungera. Det är av största vikt att detta utförs på ett korrekt sätt.

Läs mer

Hitta brf-hemsidorna

Här kan du leta rätt på en bostadsrättsförenings hemsida inom HSB Södra Norrland.

Till söket

Utbildningar

Vi har ett stort utbud av kurser för dig som är förtroendevald i en brf. För närvarande erbjuder vi framför allt e-kurser.

Se alla kurser

Hyr ditt boende av oss

HSB Södra Norrland äger omkring 2 000 lägenheter i Sundsvall, Gävle, Östersund, Söderhamn, Bollnäs, Örnsköldsvik och Härnösand. Vi hyr i första hand ut dem till våra bosparare och medlemmar.

Medlemsförmåner

Som medlem i HSB har du över hundra förmånliga rabatter och erbjudanden. Bland annat kan du hyra vår fina fjällstuga i Vemdalsskalet mycket förmånligt.

Nyproduktion

Brf Odjuret i Östersund

HSB brf Odjuret får ett fantastiskt läge vid kanten av Storsjön och rymmer cirka 48 bostadsrätter. Kvarteret öppnar sig mot sjön och mot strandkanten och samtliga balkonger och uteplats får utsikt över Storsjön och fjällen. Den inbjudande innergården utformas med upphöjda planteringsbäddar och ett gårdshus, vars sluttande tak kan användas som både soldäck och pulkabacke. Lägenheternas storlekar varierar mellan 1-5 rum och kök.

Anmäl intresse här

Brf Kattvikskajen i Hudiksvall

På Kattvikskajen planerar vi bostäder för dig som vill dricka ditt morgonkaffe med utsikt mot havet, för dig som vill utnyttja dagens alla soltimmar i mer än bara ett balkongläge och för dig som vill ha nära till både centrumkärna och till resecentrum. För dig som vill njuta av livet så mycket det bara går!

Anmäl intresse här

Nyheter från HSB Södra Norrland

Visa alla lokala nyheter

Fler nyheter från HSB

loading gif
Visa alla nyheter