Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Södra Norrland!

HSB Södra Norrland erbjuder fastighetsförvaltning för drygt 39 000 HSB-medlemmar i Gästrikland, Hälsingland, Härjedalen, Jämtland, Medelpad och Ångermanland med lokalkontor i Bollnäs, Bosvedjan, Gävle, Hudiksvall, Härnösand, Ljusdal, Sandviken, Sollefteå, Sundsvall, Söderhamn, Ånge, Örnsköldsvik och Östersund.
Pojke klättrar på staket vid lekplats

Flytta-hemifrån-present

Tiden går fort! Med HSB Bospar kan du bidra till ett tryggt och bra framtida boende till ditt barn eller barnbarn.

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Hitta brf-hemsidorna

Här kan du leta rätt på en bostadsrättsförenings hemsida inom HSB Södra Norrland.

Kommande aktiviteter

Här hittar du kommande aktiviteter såsom tematräffar och konferenser.

Personuppgifter

Vi behandlar personuppgifter för att verksamheten ska fungera. Det är av största vikt att detta utförs på ett korrekt sätt.

Utbildningar

Vi har ett stort utbud av kurser för dig som är förtroendevald i en brf. För närvarande erbjuder vi framför allt e-kurser.

Hyr ditt boende av oss

HSB Södra Norrland äger omkring 2 000 lägenheter i Sundsvall, Gävle, Östersund, Söderhamn, Bollnäs, Örnsköldsvik och Härnösand. Vi hyr i första hand ut dem till våra bosparare och medlemmar.

Medlemsförmåner

Som medlem i HSB har du över hundra förmånliga rabatter och erbjudanden. Bland annat kan du hyra vår fina fjällstuga i Vemdalsskalet mycket förmånligt.

Samarbete med UF-företag

Vi samarbetar med Ung Företagsamhet i Västernorrland, Jämtland och Gävleborg och tack vare detta kan medlemmar i HSB ta del av UF-företagens fina erbjudanden. Läs mer här!

Nyproduktion

Brf Skonaren i Gävle

Det är svårt att tänka sig ett bättre boende än på Södra Skeppsbron. Centralt men samtidigt i avslappnad miljö tack vare närheten till vattnet. Modernt och nybyggt utan några bekymmer med renovering, trädgårdsarbete eller branta trappor. Istället tid över för promenader längs glittrande Gavleån, joggingrundor mot havet soliga morgnar eller frestande shoppingturer på stan. Säljstart 18 januari 2022.

Brf Odjuret i Östersund

HSB brf Odjuret får ett fantastiskt läge vid kanten av Storsjön och rymmer cirka 48 bostadsrätter. Kvarteret öppnar sig mot sjön och mot strandkanten och samtliga balkonger och uteplats får utsikt över Storsjön och fjällen. Den inbjudande innergården utformas med upphöjda planteringsbäddar och ett gårdshus, vars sluttande tak kan användas som både soldäck och pulkabacke. Lägenheternas storlekar varierar mellan 1-5 rum och kök.

Brf Kattvikskajen i Hudiksvall

På Kattvikskajen planerar vi bostäder för dig som vill dricka ditt morgonkaffe med utsikt mot havet, för dig som vill utnyttja dagens alla soltimmar i mer än bara ett balkongläge och för dig som vill ha nära till både centrumkärna och till resecentrum. För dig som vill njuta av livet så mycket det bara går!

Nyheter från HSB Södra Norrland

Visa alla lokala nyheter

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 17 juni 2022
  HSBs gemensamma hållbarhetsberättelse omfattar uppföljning och rapportering av hållbarhetsarbetet inom HSBs föreningar, HSB Riksförbund och bolag under räkenskapsåret 1 januari till 31 december 2021. I hållbarhetsberättelsen berättar vi om hur HSB arbetar med miljö, socialt ansvar och ekonomi för att vara relevanta för våra intressenter idag och i framtiden.
 • 07 juni 2022
  HSB Norr blev vinnare av Årets Hållbarhetspris 2022 på Luleå Business Awards galakväll som gick av stapeln fredagen den 3 juni på Luleå Energi Arena. Priset delades ut av Meta.
 • 03 juni 2022
  Efter en tillfällig nedgång under föregående år ökar elnätspriserna igen med i snitt 2,5 procent. Samtidigt är prisgapet fortfarande stort – drygt 3 500 kronor per lägenhet och år – mellan landets dyraste och billigaste kommun. Det visar Nils Holgerssongruppens kartläggning av elnätsavgifterna.
 • 31 maj 2022
  ”Bättre tillsammans” är ledord som har genomsyrat HSB Södertörns verksamhet de senaste åren. Framförallt har utmanande tider såsom pandemin forcerat fram nya arbetssätt där samarbetet mellan olika arbetsgrupper har förstärkts och förbättrats internt. Några som har blivit vana att arbeta tätt tillsammans är HSB Södertörns fastighetsförvaltare Maria Forsberg och Pawel Paconowski som arbetar som fastighetsskötare.
Visa alla nyheter