Nytt avtal med GavleNet

21 mars 2024 Lansen har tecknat nytt bredbandsavtal med GavleNet. Det innebär att alla i föreningen surfar med 250 Mbit/s från och med 1 april 2024. Bredbandet bekostas genom föreningen.

Information från GavleNet:

Hur går det till?
Du som redan surfar med GavleNet behöver inte göra någonting. Ditt hastighetsbyte sker automatiskt och din eventuella månadsavgift från GavleNet tas bort från och med 2024-03-31.

Har du ännu inte aktiverat bredbandet från GavleNet kopplar du en nätverkskabel mellan GavleNets nätverksuttag på väggen och din dator, eller direkt via en router för att börja surfa.

Vill du surfa snabbare?
Med GavleNet kan du surfa med hastigheter upp till 1000 Mbit/s. Du kan enkelt uppgradera din hastighet genom att logga in på Gävle Energis Mina Sidor minasidor.gavleenergi.se. Ditt hastighetsbyte sker inom 15 minuter. Mellanskillnaden betalar du då till Gävle Energi.

Maxa ditt bredband
För att kunna få ut maximalt av den hastighet du har på ditt bredband måste du säkerställa att din eventuella router stödjer hastigheten. En del routrar är begränsade och kan inte leverera mer än 100 Mbit/s. Läs mer om hur du maxar ditt bredband på gavlenet.se/maxa-ditt-bredband

Support och felanmälan
För teknisk support och felanmälan på ditt bredband kontaktar du vår support på 0771-775 775.

Har du frågor?
Varmt välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 026-17 85 75 eller genom att skicka ett meddelande till oss på gavlenet.se/kundservice, så hjälper vi dig.

Med vänlig hälsning

GavleNet