Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Flottisten_innergård_hsb.se

Flottisten

Edshult, Leksand

Preliminär säljstart hösten 2024

I brf Flottisten planerar HSB för parhus, radhus, marklägenheter med uteplats och lägenheter med balkong bara 10 minuter från centrala Leksand.

Här bor du i ett lugnt villaområde med stark historia, beläget bara 10 minuters promenad från centrum och samtidigt nära skog och promenadområden längs Siljans strand.


Med natursköna omgivningar längs Österdalsälven och Siljan och gångavstånd till både mataffär, offentlig service, skola och förskola är detta ett boende som passar dig som vill bo bekvämt. 


I brf Flottisten finns allt från lägenheter om 2–3 rok, både på markplan med uteplats samt en trappa upp med balkong, till radhus i två plan om 4–5 rok med egen trädgårdstäppa. Alla med noggrant utvald inredning och öppna ljusa planlösningar.


Husen är ritad i traditionell stil för att lyfta den unika kulturmiljön i Leksand. På den skyddade kringbyggda gården finns ett växthus med kamin för fikastunder året runt. P-plats finns för alla bostäderna och på utvalda tak sätts solceller.


Om bostäderna
Tre radhus 4 rok 107 kvm, två parhus 4-5 rok 119-134 kvm samt 12 lägenheter fördelade på 7 st 2 rok 57-66 kvm och 5 st 3 rok 62-72 kvm.


Intresseanmäl dig för att få information om projektet och den kommande säljstarten!


Förtur till ditt nya hem
Ett tips, som medlem och bosparare i HSB har du möjlighet till förtur vid säljstart av HSBs nya bostadsrätter i Flottisten och över hela Sverige. HSBs bosparande erbjuds i samarbete med Danske Bank. Kontosparandet omfattas av insättningsgaranti för upp till 1 050 000 kronor. Börja bospara redan idag.

bild på Liselotte Mattsson
Kontakt
Liselotte Mattsson
Mäklare, Länsförsäkringar Fastighetsför
Kommande
InflyttPreliminärt under 2026
Antal bostäder17
Antal rum2 - 5 rum och kök
Boarea57 - 134 kvm

Galleri

Mer info

Kontakt

Liselotte Mattsson

Liselotte Mattsson Mäklare, Länsförsäkringar Fastighetsför

Om området

Översiktsbild

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse