Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
220322 Stinsen EXT leverans bild 1

HSB Brf Stationen

Tröinge ängar, Falkenberg
Nybyggt på Tröinge ängar i Falkenberg!
Vackert beläget med naturen inpå knuten, närhet till skola och tågstation för de som pendlar.
Tröinge ängar är ett lugnt och barnvänligt område med fina gång-och cykelvägar och närhet till förskola, skola och lekplats. För pendlaren finns tågstationen endast ett stenkast bort.

Här planerar HSB att uppföra totalt tre flerfamiljshus med sammanlagt 95 lägenheter. Det första - HSB brf Stinsen - blev inflyttningsklart under hösten 2022 och i framtiden ligger planen att alldeles intill uppföra HSB brf Stationen bestående av ytterligare ett niovåningshus och ett sexvåningshus.

Alla lägenheter har sköna parkettgolv och klinkers i hall och badrum. Balkongerna är rymliga och kan glasas in för dem som vill förlänga utesäsongen. Tvättmaskin och torktumlare är standard i alla lägenheter, utöver en gemensam tvättstuga. För gäster som kommer på besök finns även övernattningsrum med tillgång till wc och pentry och för bostadsrättsföreningens styrelse finns ett sammanträdesrum. Förråd finns tillgängligt för alla lägenheter och bilen parkeras i carport på gården.

Du väljer själv storlek på ditt boende, kanske det räcker med en välplanerad tvåa eller är ditt behov en rymlig fyra. Väljer du att vara med från starten har du stora möjligheter att påverka ditt eget boende genom att göra dina egna tillval utifrån upprättat tillvalsprogram.

HSB prioriterar alltid hög standard och kvalitet, där materialen väljs med omsorg. HSBs ambition är att alla nybyggen ska göra ett så litet klimatavtryck som är möjligt och det innebär att HSB bygger med stränga miljökrav och stort fokus på att minska energiförbrukningen, välja miljösmarta material och minska användningen av kemikalier.

Visste du också att ett Bosparande i HSB kan ge dig förtur till våra lägenheter? Se film här intill under "Länkar"!
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
Henrik Melin
Projektledare, HSB Göta
Kommande
Antal bostäder60
Antal rum2 - 4 rum och kök
Boarea74 - 96 kvm

Byggnation av HSB brf Stationen pausas

Mot bakgrund av det osäkra marknadsläget har styrelsen för HSB Göta beslutat att tillsvidare pausa byggnationen av HSB brf Stationen i Falkenberg.

 

För frågor hänvisar vi till mäklare eller projektledare. Se kontaktuppgifter. 

Bilder

Mer info

Kontakt

placeholder för bild på kontakt

Henrik Melin Projektledare, HSB Göta

Om området

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse