Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Nya Ellstorp

Nya Ellstorp

Malmö, Centrum
Nya Ellstorp - centralt kvarter med utmärkta kommunikationsmöjligheter
Här planerar HSB för 300 lägenheter. Beläget intill tågstationen Östervärn och med gångavstånd till busskommunikationen på Värnhemstorget.
I framtidskvarteret Nya Ellstorp kommer flera spännande kvarter att växa fram, som genomsyras av innovativa miljö- och klimatsmarta byggnader samt effektiva mobilitetslösningar. Området kommer att byggas i etapper av HSB, MKB och Hub Park.

Förutom bostäder finns det även planer på förskola och äldreboende i området. Det kommer också att ges utrymme för kommersiella lokalytor och ett mobilitetshus. Där kombineras parkering med mobilitetsåtgärder som bilpool, cykelpool och paketutlämning vilket ger minskade transporter inom området och en lokal för till exempel livsmedel främjar boendenära service.

Just nu pågår dialog med Malmö stad kring bland annat detaljplanens utformning. Planerad säljstart är under 2023.
Kommande projekt
Antal bostäder300
Antal rum1 - 5 rum och kök
Boarea0 - 0 kvm
Pris0 - 0 kr
Avgift0 - 0 kr/mån

Bilder

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse