Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Signalgatan 7
Flaggskepparen 5 är en fastighet med 1-4 rumslägenheter med ett nytt patenterat byggsystem som i korthet blir ett av Sveriges mest energisnåla flerfamiljshus.
Två fyravåningshus med penthouse samt parkering under en upplyft gård. Gemensamt för passivhus är att de är välisolerade, mycket täta och att den friskluft som tas in passerar värmeväxlare för att värmas upp av den utgående luften. Endast under mycket kalla dagar behöver extra värme. Ytterväggarna är 50 cm tjocka och döljer alla ledningar samt en extra tjock isolering av stenull.

Rummen är ljusa och trivsamma av mycket modernt och tidsenligt snitt. Microlit-väv klär väggarna och ett parkett golv i bok genomgående förutom i hallen där det bryts av med klinker.
Standarden i köket och i det helkaklade badrummet är hög. Köket är i trä med svarta Husqvarna maskiner och bänken är i granit.
Telia levererar tripple-play till fastigheten vilket innebär digital-tv, 10 mbit bredband samt bredbandstelefoni.
Varje hus har var sin tvättstuga och det finns garage i källaren. Sopsortering i miljöhuset ut mot gatan.
I denna fastigheten har vi fördelningsmätning så uppvärmning och vatten och el debiteras separat. Det innebär att varje lägenhet har en egen värmefläkt/elpatron som utgör värmekälla i lägenheten (inget traditionellt uppvärmningssystem). Elpatronen belastar hushållselen.
Alla är välkomna att söka HSB Malmös hyreslägenheter, men de tilldelas i första hand dem som är medlemmar och bosparar hos HSB. Ni hittar mer info om vad det innebär att vara bosparare på https://www.hsb.se/malmo/bospar/sa-borjar-du.

Du har väl testat dina kunskaper på BoGuiden?!
Hur mycket kan du om dina rättigheter och skyldigheter som hyresgäst?
Du hittar den på hsb.se/malmo/boguiden, lycka till!

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 13 december 2021
Antal rum 3
Area 68,3 kvm
Våning 4
Hyra 10930 Kr/månad
Lägenhetsnummer 242
Inflyttning 2022-03-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-13
Kabel-Tv Ja
Badrumstandard Dusch
Lägenhetskategori Bostad
Kökstandard Diskmaskin
Bredband Ja
Hiss Ja

Bilder

Intresseanmälan

Fyll i personnummer
HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. HSB behandlar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter HÄR.

Jag har läst om hur HSB behandlar personuppgifter.
INFORMATION OM PERSONUPPGIFTSBEHANDLINGAR

HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi informerar därför nedan om hur de personuppgifter du lämnat till oss ovan kommer att behandlas.

När vi skriver ”HSB” menar vi våra olika regionföreningar och bolag inom kooperationen.

Vem som är ansvarig för dina personuppgifter

HSB har hyresfastigheter i hela landet. Vilken regionförening och/eller vilket bolag som blir ansvarig för hur de personuppgifter du lämnat ovan behandlas (s.k. personuppgiftsansvarig) beror på vart i landet den fastighet du anmäler dig till ligger. Den personuppgiftsansvarige ska se till att gällande dataskyddslagstiftning följs. I det fall du blir erbjuden en bostadslägenhet hos en annan fastighetsägare via HSB-bosparpoäng kommer du teckna hyresavtal med den externa parten, denna part övertar därmed personuppgiftsansvaret inom ramen för hyresavtalet.

Vilka som tar del av uppgifterna

Utöver den regionförening/det bolag som är personuppgiftsansvarig kan dina personuppgifter komma att delas med andra regionföreningar och bolag inom HSB. Vi kan även komma att lämna ut personuppgifterna till externt anlitade mäklare och personuppgiftsbiträden, samt till externa hyresvärdar som tillhandahåller bostadslägenheter för HSB.

Vad vi använder uppgifterna till och hur länge de sparas

De personuppgifter du har lämnat ovan kommer att användas för de ändamål som beskrivs nedan:

  • Registrera dig som intressent till aktuell hyreslägenhet och för att kunna administrera din intresseanmälan. Laglig grund: Intresseavvägning Lagringstid: Uppgifterna sparas så länge din intresseanmälan kvarstår. Om du inte önskar kvarstå med din intresseanmälan så raderas dina personuppgifter för detta ändamål efter din begäran och vi raderar dina uppgifter när lägenheten har blivit uthyrd.
  • Ifall du tilldelas en bostadslägenhet av en extern hyresvärd kan lagring ske av personuppgifter hos HSB Stockholm. Laglig grund: intresseavvägning. Lagringstid: Uppgifterna sparas upp till 12 månader.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära ett registerutdrag på de personuppgifter som vi behandlar.

Du har också rätt att utan onödigt dröjsmål få dina personuppgifter rättade eller, under vissa förutsättningar, begränsade eller raderade.

Du har rätt att när som helst invända mot behandling av dina personuppgifter om den lagliga grunden för behandlingen utgörs av ett allmänintresse eller intresseavvägning.

För mer information om dina rättigheter och våra personuppgiftsbehandlingar hänvisar vi till respektive regionförenings personuppgiftspolicy samt de villkor för cookies som gäller för denna webbplats.

Anmäl intresse

Kontakt

Kund- och Medlemssupport
010-4423000,
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Fastighet Flaggskepparen 5

Flaggskepparen 5 är HSB Malmös första och hittills enda sk Passivhus.
Läs mer om fastigheten

Karta