Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Hagtornsvägen 7
Välkommen till denna fina genomgående 2:a på tredje våning.

I hallen når man både badrum och klädkammare. Köket har en öppen planlösning med två fönster i norrläge. I sovrummet finns både garderober och linneskåp.

Stort rymligt vardagsrum med både fönster och balkong i söderläge.
Alla är välkomna att söka HSB Skånes hyreslägenheter, men de tilldelas i första hand dem som är medlemmar och bosparar hos HSB. Ni hittar mer info om vad det innebär att vara medlem och bosparare på www.hsb.se/skane/medlem


När du har anmält intresse till denna lägenhet kan du följa din ansökan genom att logga in på Mitt HSB www.hsb.se/skane. Under din profil kan du klicka i att du vill ha notifieringar och därmed få e-post när det sker någon förändring i din intresseanmälan. Se till att du har rätt telefonnummer och e-postadress angiven i profilen så att du inte missar någon viktig information.

Du får tacka nej till högst tre erbjudanden under en tolvmånadersperiod. Tackar du nej tre gånger blir du spärrad från att söka fler lägenheter under nästkommande sex månader. Blir du erbjuden en lägenhet och inte svarar likställs detta med att du svarar nej. Den dag du tackar Ja till en hyreslägenhet ska du kunna visa att inkomstkravet uppfylls. I annat fall går turen vidare till nästa intressent. Om inkomstkravet inte uppfylls sparas informationen under sex månader och först efter denna period kan du bli erbjuden en lägenhet med liknande hyra mot uppvisande av ändrad inkomst.

I samband med att man tilldelas ett lägenhetserbjudande tas en sedvanlig kreditupplysning. För att veta mer om hur HSB Skåne fördelar sina lediga hyreslägenheter, se mer information på vår hemsida www.hsb.se/skane/om-boende/vara-hyresratter. Här finns även vår hyrespolicy.

Vi kan tyvärr inte garantera en personlig lägenhetsvisning. Mer information ges vid eventuellt lägenhetserbjudande.

Kontakt:
hyresratt-skane@hsb.se / 046-210 84 77
Telefontid helgfria vardagar kl. 9.00–12.00

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 13 december 2021
Antal rum 2
Area 79,0 kvm
Våning 3
Hyra 6422 Kr/månad
Lägenhetsnummer 118
Inflyttning 2022-02-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-13
Hiss Ja
Balkong Ja

Bilder

Intresseanmälan

Fyll i personnummer
HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. HSB behandlar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter HÄR.

Jag har läst om hur HSB behandlar personuppgifter.
INFORMATION OM PERSONUPPGIFTSBEHANDLINGAR

HSB är en medlemsorganisation och bostadskooperation vars kärnvärderingar bland annat är trygghet och omtanke. HSB värnar om din personliga integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi informerar därför nedan om hur de personuppgifter du lämnat till oss ovan kommer att behandlas.

När vi skriver ”HSB” menar vi våra olika regionföreningar och bolag inom kooperationen.

Vem som är ansvarig för dina personuppgifter

HSB har hyresfastigheter i hela landet. Vilken regionförening och/eller vilket bolag som blir ansvarig för hur de personuppgifter du lämnat ovan behandlas (s.k. personuppgiftsansvarig) beror på vart i landet den fastighet du anmäler dig till ligger. Den personuppgiftsansvarige ska se till att gällande dataskyddslagstiftning följs. I det fall du blir erbjuden en bostadslägenhet hos en annan fastighetsägare via HSB-bosparpoäng kommer du teckna hyresavtal med den externa parten, denna part övertar därmed personuppgiftsansvaret inom ramen för hyresavtalet.

Vilka som tar del av uppgifterna

Utöver den regionförening/det bolag som är personuppgiftsansvarig kan dina personuppgifter komma att delas med andra regionföreningar och bolag inom HSB. Vi kan även komma att lämna ut personuppgifterna till externt anlitade mäklare och personuppgiftsbiträden, samt till externa hyresvärdar som tillhandahåller bostadslägenheter för HSB.

Vad vi använder uppgifterna till och hur länge de sparas

De personuppgifter du har lämnat ovan kommer att användas för de ändamål som beskrivs nedan:

  • Registrera dig som intressent till aktuell hyreslägenhet och för att kunna administrera din intresseanmälan. Laglig grund: Intresseavvägning Lagringstid: Uppgifterna sparas så länge din intresseanmälan kvarstår. Om du inte önskar kvarstå med din intresseanmälan så raderas dina personuppgifter för detta ändamål efter din begäran och vi raderar dina uppgifter när lägenheten har blivit uthyrd.
  • Ifall du tilldelas en bostadslägenhet av en extern hyresvärd kan lagring ske av personuppgifter hos HSB Stockholm. Laglig grund: intresseavvägning. Lagringstid: Uppgifterna sparas upp till 12 månader.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära ett registerutdrag på de personuppgifter som vi behandlar.

Du har också rätt att utan onödigt dröjsmål få dina personuppgifter rättade eller, under vissa förutsättningar, begränsade eller raderade.

Du har rätt att när som helst invända mot behandling av dina personuppgifter om den lagliga grunden för behandlingen utgörs av ett allmänintresse eller intresseavvägning.

För mer information om dina rättigheter och våra personuppgiftsbehandlingar hänvisar vi till respektive regionförenings personuppgiftspolicy samt de villkor för cookies som gäller för denna webbplats.

Anmäl intresse

Kontakt

Servicecenter
046-210 84 00,
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Fastighet Kristianstad Kärnmakaren 1

<b>Fastighet Kärnmakaren 1</b><br />OBS! Detta är en av tre fastigheter på Långebro - totalt 80 lägenheter.
Läs mer om fastigheten

Karta