Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Esplanaden 4

Sundsvall, Centrum
I hyran ingår diskmaskin, micro, tvättmaskin och torktumlare
Följ din intresseanmälan

När du har anmält ditt intresse kan du följa din ansökan genom att logga in på vår hemsida. Inloggningen hittar du i menyraden upp till höger.


För att få e-post när det sker någon förändring i din intresseanmälan måste du kryssa i att du vill ha notifieringar. Detta gör du under Min profil när du loggat in.


Observera att du måste ha rätt telefonnummer och e-postadress angiven under Min profil för att inte missa viktig information. Om vi inte får tag på dig på grund av felaktiga uppgifter kan du gå miste om lägenheten du anmält dig till.Här kan du läsa svaren på de vanligaste frågorna

HSBs FAQ

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 14 december 2021
Antal rum 3
Area 88,0 kvm
Våning 2
Hyra 13017 Kr/månad
Lägenhetsnummer 16
Inflyttning 2022-02-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-14
Badrumstandard Dusch, Tvättmaskin, Torktumlare
Hiss Ja
Balkong Ja
Kökstandard Kök

Bilder

Intresseanmälan

Om fastigheten

Den här bostaden ligger i fastigheten Försöket 1

Ett mycket attraktivt boende med det bästa läget i Sundsvalls centrum.
Läs mer om fastigheten

Karta

Anmäl intresse