Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tröttergränd 8 A

Gammelstad, Gammelstad
Om objektet:
Premium lägenhet med egen uteplats. Värme, vatten, kabel-TV och sophämtning ingår i hyran. Hushållsel tillkommer. Hyran är 7963 kr/mån. Det tillkommer en avgift på 305 kr/mån för kabel-tv och bredband. Bilderna är endast exempelbilder på standarden i våra premiumlägenheter och inte från den aktuella lägenheten.

Trumbäcken Premium är lägenheter som totalrenoverats till nyproduktionsstandard. I en premiumlägenhet har du alltid ett modernt kök med inbyggd mikrovågsugn, spis med varmluftsugn och diskmaskin. Badrummet är också modernt och kan vara utrustat med golvvärme och tvätt utrustning. Vi installerar säkerhetsdörr mot trapphuset och nya innerdörrar. Alla väggar målas och nya parkettgolv eller vinylklick läggs i alla rum. Vi kallar det för ”nyproduktion i ett gammalt skal”. Hyran ligger på en nivå som är högre än de traditionella lägenheter vi erbjuder i koncepten Trumbäcken Bas och Medium men är väsentligt lägre än hyror i traditionell nyproduktion.

Vad krävs för att få hyra:
Hyresvärdens krav på ny hyresgäst:
- Fast inkomst 3 x större än hyran.
- En kreditupplysning kommer att tas innan du eventuellt blir kallad till visning.
- Inga betalningsanmärkningar
- Minst 18 år fyllda vid fördelningstillfället
- Den sökande får tacka nej till högst fem erbjudanden under en 6-månadersperiod. Tackar man nej 5 gånger blir man spärrad från att söka fler lägenheter under nästkommande 6 månader. Att inte svara på ett erbjudande är likställt med att tacka nej.
- Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek

Hur söker jag:
Om du är intresserad av den här lägenheten, bläddra ner lite till och fyll i ditt personnummer, klicka sedan på hjärteknappen. Har du en medsökande, skicka ett mail till kundservice.norr@hsb.se och skriv "medsökande lgh 9024-X-XXX” i ämnesraden. I mailet uppger du namn och personnummer på medsökande. Observera att den du anger som medsökande ska bo med dig i lägenheten.

Vad händer nu:
När sista ansökningsdag passerat påbörjar vi fördelningsarbetet så snart vi kan. Du kan följa din ansökan genom att logga in på Mitt HSB på hsb.se/norr. Under din profil kan du klicka i att du vill ha notifieringar och därmed få e-post när det sker någon förändring i din intresseanmälan. Se till att du har rätt telefonnummer och e-postadress angiven i Mitt HSB så att du inte missar någon viktig information.

Lägenheterna fördelas i första hand till bosparande medlemmar, desto högre bosparpoäng du har desto större chans att tilldelas lägenhet (observera att du även ska uppnå hyresvärdens krav).
I andrahand fördelas lägenheterna till medlemmar och i tredje hand till övriga sökanden. Vill du veta mer om bospar? Besök hsb.se/norr/bospar eller kontakta vår kundservice!

P-plats:
Kö finns till p-plats. Intresseanmälan till p-plats/carport sker via Mitt HSB i inloggat läge. Man kan registrera sig tidigast från det datum som hyresavtalet för lägenhet börjar gälla.

Information om området: www.trumbacken.se

Tillsvidarekontrakt

Tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid. Om du tecknar ett tillsvidareavtal nollställs dina bosparpoäng för att söka hyresrätt.

Fakta om lägenheten
Sista anmälningsdag: 10 december 2021
Antal rum 2
Area 68,0 kvm
Våning 0
Hyra 8013 Kr/månad
Lägenhetsnummer 255
Inflyttning 2022-01-01
Sista anmälningsdag: 2021-12-10
Badrumstandard Badrum, Torktumlare, Tvättmaskin
Standardhöjande åtgärder Säkerhetsdörr, Frys, Hällspis, Kyl
Balkong Ja
Hiss Nej
Kökstandard Diskmaskin

Bilder

Intresseanmälan

Kontakt

HSB Norr
010-303 20 00,
Observera att du kan inte anmäla ditt intresse via telefon.

Om fastigheten

Den här bostaden ligger i fastigheten Stadsön 1:828

HSB Norr förvaltar hyresrätter åt Trumbäcken Gammelstad KB cirka en mil utanför centrala Luleå.
Läs mer om fastigheten

Karta

Anmäl intresse