Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
SM_Trangsund_Station

Trångsundsterrassen

Trångsund, Huddinge

Läs mer om våra kommande projekt <a href="https://www.hsb.se/sok-bostad/">här</a>

Bo i utmärkt pendlarläge med naturen runt hörnet
I HSB brf Trångsundsterrassen bor du nytt och bekvämt, endast ett stenkast från Trångsund station där du tar dig in till Södermalm på 15 minuter!

Planerad säljstart hösten 2025.


Här planerar vi välplanerade bostadsrätter med inredning och material av hög kvalitet, du väljer mellan färdiga inredningskoncept och våra många tillval. Eftersom hållbarhet står högt på vår agenda lägger vi vikt vid att bygga med hänsyn till miljön och klimatet, och därför projekterar vi alla våra nya hus så att de ska kunna certifieras som Miljöbyggnad.


Observera att projektet fortfarande är i planeringsskede. Det går därför inte att köpa lägenheter i projektet än och det finns ingen information om t ex lägenhetsstorlekar eller priser i dagsläget. Prisuppgifter och lägenhetsritningar kommer att finnas till den beräknande säljstarten. Vi uppdaterar projektet successivt med ny information. Anmäl ditt intresse redan nu så håller vi dig uppdaterad!


Illustrationer har tagits fram i tidigt skede och ändringar kan förekomma.


Medlemmar och bosparare har förtur till lägenheter vid säljstart. Är du inte redan medlem är det lätt att bli det. Läs mer på hsb.se/medlem eller hsb.se/bospara


Välkommen till nyproduktion i brf Trångsundsterrassen och en ny bostadsrätt i ett attraktivt pendlarläge i Trångsund! 

Kommande
InflyttEj fastställt
Antal bostäder125
Antal rum1 - 5 rum och kök

Bilder

Om området

Omgivning

Tillgången till grönområden och vatten är en av Trångsunds största fördelar. Den långa strandremsan längst Drevviken och närheten till Magelungen erbjuder goda rekreationsmöjligheter som härliga promenadstråk längs vattenlinjen, bad, skridsko- och skidåkning samt fiske. I närområdet finns mysiga Sjöängen med utegym samt badplats i anslutning till Drevviken. Även Trångsunds naturreservat ligger på nära avstånd.

Magelungen
Magelungen erbjuder ett rikt utbud av frilufts- och naturupplevelser som fiske, bad, båtturer och skridskoåkning. Fiskbeståndet är stort och artrikt och inkluderar ett omfattande kräftfiske. Badplatser finns i Ågesta friluftsområde, dels ett vanligt bad och ett naturistbad samt Farsta strandbad. Dessutom finns ett par mindre badplatser.

Huddingeleden
Eller varför inte ge sig ut på Huddingeleden som slingrar sig genom hela kommunen och knyter samman dess 13 skyddade naturområden. Stigar och leder tar dig från höghus och villa till orörda skogar, fågelrika sjöar och ett levande kulturlandskap. Leden är ca 80 km lång.

Stortorpsparken
Stortorpsparken är en grön lummig oas mitt bland villor och hyreshus. Parken drivs helt ideellt med stöd av Huddinge kommun. Här kan du ta del av en mängd trevligheter, mest under sommaren; dans, höst- och vårmarknad, loppis, auktion, allsång, konserter, julmarknad och julgransplundring.

Kommunikation

I bostadssammanhang brukar ett geografiskt läge ibland beskrivas som ”kollektivtrafiknära”. I HSB brf Trångsundsterrassen får begreppet en ny innebörd. Med Trångsunds pendelstation bokstavligen ett stenkast från porten tar du dig in till Södermalm på 15 minuter. Förutom pendeltåg nås Trångsund med bussar. 

I anknytning till att fler bostäder byggs i området förbättras även infrastrukturen och framkomligheten, med fokus på trygghet och säkerhet. Bland annat förnyas Trångsundsvägen med en ny vägbana och en cykelväg för att höja säkerheten och framkomligheten. Det kommer också att byggas ett parkeringsgarage i två plan. 

Service

På gångavstånd ligger Trångsund centrum där ICA Nära, apotek, vårdcentral, ett antal restauranger och caféer samt annan närservice finns. Vill du ha ett ännu större utbud är det nära till Farsta Centrum med 150 butiker, restauranger, systembolag, gym, tandläkare med mera.

I Trångsund har du tillgång till alla skolformer upp till och med gymnasienivå. I direkt närhet finns flertalet grundskolor och förskolor, i Skogås finns grundskola och gymnasium.


 

Ett stenkast från pendeltåg
Närhet till badplats

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse