Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Idrottsparken_UnitT3-4_webb

Idrottsparken

Nykvarn, Nykvarn

Nu står snart brf Idrottsparken klart för inflyttning och det finns ett fåtal lägenheter kvar, kika i vår bostadsväljare och hitta din favorit!


 


I Idrottsparken bygger vi förutom 62 välplanerade lägenheter även 24 radhus som du kan läsa mer om : här

Bekväma, genomgående lägenheter med dubbla balkonger
Brf Idrottsparken erbjuder bekväma, genomgående lägenheter med dubbla balkonger.

Mitt i omtyckta Nykvarn planerar vi ett modernt och trivsamt bostadsområde. Här bor du omgiven av villaområden och gröna parker. Det är gångavstånd till affärer, restauranger, service och bra kommunikationer till Stockholm, Södertälje eller Eskilstuna.


 


Lägenheterna är lättskötta och välplanerade. De finns i varierande storlek, allt från den lättskötta bekväma tvåan till den större fyran med villakvaliteter. Gemensamt för lägenheterna är den öppna ljusa planlösningar med stora luftiga vardagsrum, genomtänkta kök, dubbla balkonger eller uteplatser, och god förvaring. Bostäderna har dessutom noga utvald inredning, vald för att vara stilren, funktionell och hållbar över tid.


 


I brf Idrottsparken bor du i en trygg HSB-förening med flera uppskattade kvaliteter och gemensamma funktioner. Alla som bor här har tillgång till föreningshuset på gården som går att boka för middagar, kalas, enkel träning eller till övernattande gäster. Under gård finns garage som enkelt nås från trapphusen i fyra av husen och från gården. I föreningen finns också en grovtvättstuga.


 


Projektets ambition är att certifiera byggnaderna som Miljöbyggnad. Solceller bidrar till en lokal och hållbar elproduktion och en lägre energikostnad.


 


HSB brf Idrottsparken består av 62 välplanerade lägenheter och 24 attraktiva radhus. Totalt 86 hållbara bostäder, alla i bostadsrättsform. Här kan du läsa mer om radhusen : Idrottsparken - radhusen


 

bild på Henrik Backman
Kontakt
Henrik Backman
Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Inflyttningsklart
InflyttPreliminärt kvartal 1 2024
Antal bostäder62
Antal rum2 - 4 rum och kök
Boarea50,5 - 109,5 kvm
Pris2.050.000 - 4.395.000 kr
Avgift4.060 - 8.704 kr/mån
Miljöbyggnad Trygghetsförsäkring

Upptäck ditt nya boende i Idrottsparken

HSB brf Idrottsparken består av 62 välplanerade lägenheter och 24 attraktiva radhus. Totalt 86 hållbara bostäder, alla i bostadsrättsform. Här kan du läsa mer om radhusen.

Bostäder & priser

Sortering

Sortering

Nr Status Antal rum Boarea Våning Pris Avgift
56 Till salu 4 rok 96 kvm 0 av 2 3.495.000 kr 6.910 kr/mån
22 Såld 3 rok 84 kvm 1 av 3 3.350.000 kr 6.254 kr/mån
Till salu 4 rok 96 kvm 56Nr 3.495.000 kr 6.910 kr/mån 0 av 2 Visa bostad
Såld 3 rok 84 kvm 22Nr 3.350.000 kr 6.254 kr/mån 1 av 3 Visa bostad

Bilder

Mer info

Kontakt

Henrik Backman

Henrik Backman Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Om området

Omgivning

Gamla idrottsplatsen ligger mellan gatorna Dammstugevägen och Gammeltorpsvägen ca 500 m från centrum. Närmsta granne är Folkets Park som är öppen under sommaren med caféverksamhet, konserter, barnteater och minigolf.


 


I Nykvarn finns någonting för alla som vill leva ett aktivt liv. Elljusspår, naturstigar, längdskidspår, utegym, gym, tennisklubb, padel center, klätterväggar, fotbollsplan, idrottsplats och golfbana.

Kommunikation

Från Nykvarn tar du dig enkelt ut på E4 och E20. Du har snabbtåg till Stockholm, Södertälje och Eskilstuna på under 30 minuter. Dessutom finns tre flygplatser på bekvämt avstånd.

Service

Ett stenkast från HSB brf Idrottsparken finns Nykvarns centrum med tågstation,


restauranger, handel, apotek, postombud. frisör och tandläkare.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse