Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Ester_UnitA2_Ver01_Final

Lgh 140, 2 rok, 41 kvm

Bromsten, Stockholm
BRF-Ester_Bofakta_säljblad_211216_Del140
2:a med balkong i framväxande Bromstensstaden. Inflytt från Q3, 2024.
Tvåa om 41 kvm med balkong i västerläge. Belägen i hjärtat av framväxande Bromstensstaden. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Det är totalt fyra kvarter som kommer att byggas samtidigt med start under 2021. Inflyttning kommer att ske från början av 2024. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Rymligt badrum. Lägenhetsförråd om ca 1,5 kvm hör till lägenheten finns källarplan. Garage finns i huset.

AVGIFTSRABATT
I brf Ester erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 140 är 641 kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning. Kontakta vår mäklare för mer information.Kontakta ansvarig mäklare Robert Blomster vid intresse på 073 231 38 02 eller robert.blomster@maklarhuset.se
bild på Robert Blomster
Kontakt
Robert Blomster
Reg. fastighetsmäklare, Mäklarhuset
Såld
Avgift3.256 kr/mån
Antal rum2 rum och Kök.
Boarea41 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer140
GatuadressSkogängsvägen 40
InflyttningKvartal 3, 2024

Bilder

Mer info

Kontakt

Robert Blomster

Robert Blomster Reg. fastighetsmäklare, Mäklarhuset

Om området

Omgivning

Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål.


Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker.

Kommunikation

Kommunikationerna är redan idag utmärkta med några minuters gångavstånd till pendeltåg (Spånga station) och ett flertal busslinjer. För service, vårdcentral och mataffärer med mera finns Spånga centrums serviceutbud på bekvämt promenadavstånd. Längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden kommer det i bottenvåningarna dyka upp nya affärer och olika typer av serviceutbud. En ny gång- och cykelväg under järnvägsspåret kommer att öka möjligheterna till kommunikation och binda samman den nya stadsdelen med intilliggande områden. Alla kvarter kommer att se olika ut, ha sina egna kvaliteter och bidra till att skapa en attraktiv variation. Det är de allmänna ytorna som kommer att vara det sammanhållande kittet i stadsdelen. De flesta husen kommer att vara mellan fyra och sex våningar höga, med ett fåtal högre torn ien tiovåningsskala längs med Skogsängsvägen. Det knyter an till strukturen och densiteten i Spånga centrum och blir ytterligare en detalj som binder ihop de två områdena. Hastighetsdämpande åtgärder kommer bland annat installeras på huvudgatan Skogängsvägen i höjd med parken, för att bidra till en god miljö.

Utmärkta kommunikationer med 11 minuter till Odenplan
Bild från Spånga Torg

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse