Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Ester_Hero_avgiftsrabatt(10)

Lgh 147, 4 rok, 91 kvm

Bromsten, Stockholm
Hsb Brf Ester LGH147
4:a med två balkonger på 91 kvm i framväxande Bromstensstaden. Inflytt från Q3, 2024
Fyra om 91 kvm med två balkonger. Belägen i hjärtat av framväxande Bromstensstaden. Endast 11 min med pendeln till Odenplan. Hsb Brf Ester är med sina 152 lägenheter en del av den första etappen när Bromstensstaden ska befolkas med nya invånare. Det är totalt fyra kvarter som kommer att byggas samtidigt med start under 2021. Inflyttning kommer att ske från början av 2024. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Två badrum. Lägenhetsförråd om ca 4 kvm hör till lägenheten finns källarplan. I brf Ester erbjuder vi just nu avgiftsrabatt i två år. Avgiftsrabatten för lgh 147 är 1312 kr i månaden. Avgiftsrabatten kommer att dras av från din månadsavgift de två första åren från inflyttning.Garage finns i huset. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Robert Blomster på 073 231 38 02 eller robert.blomster@maklarhuset.se
bild på Robert Blomster
Kontakt
Robert Blomster
Reg. fastighetsmäklare, Mäklarhuset
Såld
Avgift6.661 kr/mån
Antal rum4 rum och Kök.
Boarea91 kvm
Våning4
Lägenhetsnummer147
GatuadressSkogängsvägen 40
InflyttningKvartal 3, 2024

Bilder

Mer info

Kontakt

Robert Blomster

Robert Blomster Reg. fastighetsmäklare, Mäklarhuset

Välkommen på visning

22 april 2024 17:30 - 18:00

Visningslägenhet, Åkare Engströmsväg 9

Visning sker på Åkare Engströmsväg 9 i en visningslägenhet

Lägg i kalender

29 april 2024 17:30 - 18:30

Visningslägenhet, Åkare Engströmsväg 9

Visning sker på Åkare Engströmsväg 9 i en visningslägenhet

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål.


Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker.

Kommunikation

Kommunikationerna är redan idag utmärkta med några minuters gångavstånd till pendeltåg (Spånga station) och ett flertal busslinjer. För service, vårdcentral och mataffärer med mera finns Spånga centrums serviceutbud på bekvämt promenadavstånd. Längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden kommer det i bottenvåningarna dyka upp nya affärer och olika typer av serviceutbud. En ny gång- och cykelväg under järnvägsspåret kommer att öka möjligheterna till kommunikation och binda samman den nya stadsdelen med intilliggande områden. Alla kvarter kommer att se olika ut, ha sina egna kvaliteter och bidra till att skapa en attraktiv variation. Det är de allmänna ytorna som kommer att vara det sammanhållande kittet i stadsdelen. De flesta husen kommer att vara mellan fyra och sex våningar höga, med ett fåtal högre torn ien tiovåningsskala längs med Skogsängsvägen. Det knyter an till strukturen och densiteten i Spånga centrum och blir ytterligare en detalj som binder ihop de två områdena. Hastighetsdämpande åtgärder kommer bland annat installeras på huvudgatan Skogängsvägen i höjd med parken, för att bidra till en god miljö.

Utmärkta kommunikationer med 11 minuter till Odenplan
Bild från Spånga Torg

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse