Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
VRNasby

Roslags-Näsby

Täby, Täby
HSB Bostad planerar ca 90 nya bostadsrättslägenheter i Täbys nya stadsdel, Roslags-Näsby
Välkommen till Roslags-Näsby och ett nytt attraktivt område som just nu expanderas med totalt ca 1 400 nya bostäder. Lägenheterna ligger perfekt placerade längs med Enhagsvägen, mittemellan den nya spännande stadsbebyggelsen och det lugna småhusområdet norr om vägen.

Här ritas nu ca 90 lägenheter i varierande storlek för att passa alla behov. Här finns mindre ettor för den unga studenten och lite större lägenheter för barnfamiljen eller för den som kanske tröttnat på att sköta hus och trädgård och istället söker ett enkelt, praktiskt och bekvämt liv.

HSB Bostad planerar för ett trevligt boende med gemensamma takterrasser för socialt umgänge. Eleganta fasader byggs ömsom i olika sorters tegel och ömsom i puts i olika kulörer. Med varierade volymer och höjder väntas Roslags-Näsby få ett spännande arkitektoniskt uttryck. Stilrena glasade trapphus och vackra smidesräcken blir fina detaljer som ramar in helheten.

Med uteserveringar på de nya torgen, grönska och lummighet i stadsparken och massor med roliga butiker erbjuder den här delen av Täby en plats för ett enkelt och avslappnat liv där du har allt du behöver för att trivas.

Roslags-Näsby planeras som en hållbar stadsdel där miljön står i fokus. Därför byggs området så att det ska bli enkelt att cykla och åka kollektivt. Med Roslagsbanan precis i närheten tar man sig enkelt och smidigt in till Stockholms innerstad.

Ett hållbart boende
På HSB utformar vi hem som är hållbara i många år framöver. Vi har ett klimatsmart och långsiktigt tankesätt som ger dig och din förening en god boendemiljö och lägre driftskostnader.

När vi bygger vill vi skapa funktionella, vackra och trivsamma lägenheter med en sund inomhusmiljö och en attraktiv utomhusmiljö. Vi väljer material som är bra för både människa och miljö, och bygger resurseffektiva hus med låg miljöpåverkan. De träprodukter vi använder kommer från hållbara och certifierade skogsbruk. Vi projekterar alltid utifrån ett förändrat klimat och säkrar byggnaderna mot framtida översvämningar och andra klimatrelaterade risker. Vi strävar efter att våra fastigheter ska kunna ta hand om dagvatten lokalt, och bygger med betydligt lägre energiförbrukning än vad lagen kräver. Vi planerar alla nya hus med målet att de ska miljöcertifieras som Miljöbyggnad.

I de projekt där det finns möjlighet satsar vi på gröna tak, socleller och lösningar som gör det enkelt för dig som bor i husen att färdas klimatsmart genom att cykla, åka kollektivt eller välja bilpool.

Vi ser hållbarhet i ett vidare perspektiv, och arbetar även med sociala investeringar, motverkande av korruption och med att bygga inkluderande trygga miljöer där alla ska känna sig välkomna. För oss är det viktigt att alla som arbetar med oss, medarbetare, underleverantörer och samarbetspartner, värnar om det hållbara samhället och arbetar för att producera bostäder och stadsmiljöer som är välmående idag, såväl som imorgon. Vi tror att om vi tar ansvar för att systematiskt arbeta för ökad hållbarhet kan vi även påverka andra i rätt riktning, därför engagerar vi oss för en hållbar framtid och ett bättre klimat.

Då projektet fortfarande är i planeringsskede finns ingen information om t ex lägenhetsstorlekar eller priser i dagsläget. Prisuppgifter och lägenhetsritningar kommer att finnas till den beräknande säljstarten. Vi uppdaterar projektet successivt med ny information

Illustrationer har tagits fram i tidigt skede och ändringar kan förekomma.
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
HSB Bostad Försäljningsavdelningen
, HSB Bostad
Kommande
InflyttEj fastställt
Antal bostäder90

Bilder

Kontakt

placeholder för bild på kontakt

HSB Bostad Försäljningsavdelningen , HSB Bostad

Om området

Tunnelbana
Yoga

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse