Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Sågtorp

Sågtorp

Sågtorp, Täby
Centralt läge i Täby
HSB planerar för 170 lägenheter nära Täby centrum och goda kommunikationer
Området kring Roslags-Näsby moderniseras och växer. Här ska en attraktiv, hållbar och stadsmässig boendemiljö skapas. Redan idag finns ett stort utbud av shopping, service och möjlighet till en aktiv fritid. Här finns gott om idrottsanläggningar för t.ex. fotboll och skridskoåkning. Det är även nära till skog och grönområden för avkopplande promenader och joggingturer. Flera sjöar för somrarnas bad finns i närheten. Lägenheterna ligger längs med Centralvägen, i ett mindre skogsparti och med Ytterbyskolan som närmaste granne.

HSB planerar att bygga yteffektiva och smarta bostäder med en lugn och skön innergård mot sydväst.

Då projektet fortfarande är i planeringsskede finns ingen information om t ex lägenhetsstorlekar eller priser i dagsläget. Prisuppgifter och lägenhetsritningar kommer att finnas till den beräknande säljstarten. Vi uppdaterar projektet successivt med ny information.

Illustrationer har tagits fram i tidigt skede och ändringar kan förekomma.
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
HSB Bostad Försäljningsavdelningen
, HSB Bostad
Kommande projekt
InflyttEj fastställt
Antal bostäder170

Bilder

Kontakt

HSB Bostad Försäljningsavdelningen , HSB Bostad

Om området

Omgivning

Mosstorpsparken och Konvaljparken är små paradis för föräldrar med barn i olika åldrar - lekplats för yngre barn och basket- och fotbollsplan för äldre. Konvaljparken är en oas om du vill uppleva och leka i naturen.

Motion och idrott I anslutning till Tibble Gymnasium finns idrottsplats, ishall och sporthall. Här kan du utöva de flesta sporter och aktiviteter.

Roslags Näsby Bryggeri är ett hantverksbryggeri och en lokal pärla. Förutom att brygga och sälja öl till Systembolaget och restauranger så har de även en egen pub. Varje torsdag är det bryggeripub där du har chans att provsmaka de senaste dryckerna och äta en bit mat.

Westfield Täby Centrum är en av Sveriges största köpcentrumanläggningar med över 200 butiker, restauranger och kaféer med smaker från världens alla hörn. Här finns även biograf.

Flertalet förskolor, grundskolor samt gymnasieskolor finns i närområdet, t ex Tibble Gymnasium.

Kommunikation

Bekvämt gångavstånd till Roslagsbanans station Roslags Näsby som tar dig in till Östermalm på under 15 minuter. Ett antal busslinjer passerar utanför huset. Cykeln får också stort utrymme här. Det finns flera cykelparkeringar med tak och pumpstation och cykelvägar med anslutningar i området. Första delen av en cykelstrada är byggd längs östra sidan av järnvägsspåret.

Service

I närområdet finns ett antal mindre restauranger och kvarterskrogar. Lokalfavoriten Triften Stationen levererar hembakat bröd och söta bakverk från tidig morgon till kväll. Förutom livsmedel hittar du ett antal träningsanläggningar och annan närservice. Föredrar du att storhandla är det inte långt bort till Westfield Täby Centrum.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse