Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Sågtorp

Sågtorp

Täby, Sågtorp
Centralt läge i Täby
HSB planerar för 140 lägenheter centralt i Täby nära centrum och med goda kommunikationer.
Området kring Roslags-Näsby moderniseras och utvidgas. Här ska en attraktiv och stadsmässig boendemiljö skapas. Redan idag finns ett stort utbud av shopping, service och möjlighet till en aktiv fritid. Här finns gott om idrottsanläggningar för t.ex. fotboll och skridskoåkning. Det är även nära till skog och grönområden för avkopplande promenader och joggingturer. Flera sjöar för somrarnas bad finns i närheten.

Även närliggande Täby centrum genomgår en förändring. Antal affärer kommer att öka och 2015 kommer att bjuda på många spännande nya butiker.

HSB kommer att erbjuda yteffektiva och smarta bostäder. En lugn och skön innergård skapas mot sydväst. Här är det nära till kommunikationer, Roslagsbanan tar dig till centrala Stockholm på 12 minuter. För den bilburne ligger E18 runt hörnet.

Läs mer om HSBs nyproduktion i Stockholm
Läs mer om HSBs nyproduktion i Täby

OBS! Då projektet fortfarande är i planeringsskede finns ingen information om t ex lägenhetsstorlekar eller priser i dagsläget. Prisuppgifter och lägenhetsritningar kommer att finnas till den beräknande säljstarten. Vi uppdaterar projektet successivt med ny information.
placeholder för bild på kontakt
Kontakt
HSB Bostad Försäljningsavdelningen
, HSB Bostad
Kommande projekt
Antal bostäder140
Antal rum0 - 0 rum och kök
Boarea0 - 0 kvm
Pris0 - 0 kr
Avgift0 - 0 kr/mån

Bilder

Kontakt

HSB Bostad Försäljningsavdelningen , HSB Bostad

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

HSB blev "årets bostadsutvecklare"

HSB korades till årets bostadsutvecklare på bostadsgalan Guldhemmet. Utmärkelsen delas ut av Hemnet. 

Anmäl intresse