Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
HSB_trendbild_vardagsrum_21.3_low

Lgh 01, 3 rok, 93 kvm

Norra Luthagen, Uppsala
Inglasad balkong och uteplats!

Unik lägenhet med både uteplats och inglasad balkong. Separat "tvättstuga" i badrummet. Gott om förvaring i både hall och sovrum med klädkammare och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla klädstång, linnedel, städskåpsinredning och en smart förvaring för källsortering. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt ugn och mikro i högskåp. Köket har även ett rymligt skafferi om ca 3 kvm. Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas. I badrummet finns även separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför.


För specifik inredning, se under dokument.

bild på Jenny Olofsson
Kontakt
Jenny Olofsson
Mäklare, Mäklarhuset
Till salu
Pris3.150.000 kr
Avgift6.500 kr/mån
Antal rum3 rum och Kök.
Boarea93 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer01
GatuadressGimogatan 3A
InflyttningInflyttningsklar. Tillträde enligt överenskommelse.

Planritning

Entréhallen har klinkergolv och ytterdörren är en säkerhetsdörr. I hallen finns en skjutdörrsgarderober med hylla, klädstång, städskåpsinredning samt en smart lösning för källsortering. I hallen utanför bardummet så finns det en generös klädkammare om 3 kvm med hylla och klädstång. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utgång till en helinglasad balkong. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt ugn och mikro i högskåp. Det finns ett rymligt skafferi i köket. Köksinredningen kommer från Vedum med fullutdragslådor med dämpning som standard, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva och LED-spotlights som belysning under överskåp. Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas. I badrummet finns även separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Sovrum 1 har en skjutdörrsgarderob med hylla, klädstång samt linnedel. Utgång till uteplatsen som vetter mot innergården. Sovrum 2 har en skjutdörrsgarderob med linnedel. Man når även den härliga uteplatsen härifrån.

Galleri

Mer info

Kontakt

Jenny Olofsson

Jenny Olofsson Mäklare, Mäklarhuset

AnnaSara Sundqvist Wolf

AnnaSara Sundqvist Wolf Mäklare, Mäklarhuset

Välkommen på visning

07 augusti 2024

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

14 augusti 2024

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

21 augusti 2024

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

28 augusti 2024

Kontakta mäklaren för att boka tid!

Lägg i kalender

Om området

Omgivning

Brf Normann ligger i Norra Luthagen, en av Uppsalas mest växande och spännande stadsdelar. Området har ett lugnt och trivsamt läge med närhet till både centrum och service, men också till grönområden och den vackra Fyrisån.

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse