Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
CBILD5CTAL2R1EK1N4U16

Lgh 48, 3 rok, 83 kvm

Jakobsberg, Karlstad

Högst upp i huset på Johan Richters gata 17 finner vi denna generösa trerumslägenhet om 83 kvm med extra wc. Lägenheten erbjuder ljus från fönster i tre väderstreck tack vare sitt gavelläge. I denna trea har man tagit väl vara på ytorna och förutom kök och vardagsrum i öppen planlösning finns två bra sovrum med förvaringsmöjligheter i båda. Stor klädkammare med fönster som även passar bra som ett mindre arbetsrum. Från vardagsrummet har man utgång till den inglasade balkongen


HALL
Hallen har ett grått klinkergolv och vidare in i lägenheten ligger ett vitpigmenterat ekparkettgolv från Kährs. Skjutdörrsgarderoben har inredning från Elfa med en avskild del med städskåpsinredning, klädstång med hylla och meshbackar för källsortering.


KÖK/VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, den stora inglasade balkongen om ca 11,5 kvm nås från vardagsrummet. Köket är utrustat med helintegrerad diskmaskin, kyl och frys samt ugn och mikro i praktisk arbetshöjd i högskåp. Vita, släta skåpsluckor med handtag i rostfritt kombineras här med ett stänkskydd av terrasso i vitgrå toner. Köksinredningen kommer från Vedum och har fullutdragslådor med dämpning, underlimmad diskbänk i laminatbänkskiva (Vedums Chromix Silver och LED-spotlights som belysning under överskåp. Här finns även extra detaljer såsom förberett med dimmer i takuttagen i både kök och vardagsrum.


BADRUM & WC
Badrummet har ett klinkergolv i en brungrå ton och ett matt kakel i en vitgrå skala. Tvättställ med kommod från Vedum i modellen Free, vita lådfronter och handtag i krom. Spegelskåp med LED-belysning. Duschen har väggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Badrummet har även handdukstork och komfortgolvvärme.


WC
Inredningsvalen i den extra wcn följer badrummets val gällande kakel och klinker. Här finns en kommod från Vedum, även denna med vita lådfronter och handtag i krom. Spegelskåp med LED-belysning.


SOVRUM
Det större sovrummet är ca 13 kvm och har förvaring i garderob och linneskåp.


Det andra sovrummet är ca 8 kvm och har förvaring i en garderob.


KLÄDKAMMARE
Från det större sovrummet nås klädkammaren som erbjuder gott om plats med sina 5 kvm. Tack vare sitt fönster med insläpp av dagsljus kan detta utrymme användas även till exempel som hemmakontor.


OMRÅDET
Brf Jakobsbergsskogen 2 har ett naturnära läge med många sköna fördelar. Här kan du leva ett aktivt liv med både golf och motionsspår på promenadavstånd. Välplanerade, öppna planlösningar med goda förvaringsmöjligheter gör boendet bekvämt. De flesta balkongerna är inglasade och bjuder in till umgänge och avkoppling. Solpaneler på taket bidrar till lägre driftskostnader och ett mer klimatsmart boende. Här kommer du trivas lika bra i dag, i morgon och många år framöver.

bild på Adam Hertzberg
Kontakt
Adam Hertzberg
Mäklare, Bjurfors
Till salu
Pris2.825.000 kr
Avgift6.922 kr/mån
Antal rum3 rum och Kök.
Boarea83 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer48
GatuadressJohan Richters gata 17
InflyttningInflyttningsklar. Tillträde efter överenskommelse.

Planritning

lgh 48

Galleri

Mer info

Kontakt

Adam Hertzberg

Adam Hertzberg Mäklare, Bjurfors

Om området

Omgivning

Jakobsberg Karlstads nya stadsdel
HSB Jakobsbergsskogen 2 är en del av den första etappen i Karlstads nya stadsdel Jakobsberg. Kommunens plan för området är att den skall bli en - en grön stadsdel för en hållbar framtid. Den nya stadsdelen omfattar bostäder, service, handel, skola och förskolor, torg liksom parker, natur och rekreationsområden.


Mariebergsskogen
Lillskogen är Mariebergsskogens djurpark. Här finns kor, hästar, grisar och många fler djur. Lillskogen är öppen dagligen, året om och det är fri entré.


Naturum Värmland har över 100 000 besök per år. Här arrangeras tipspromenad, naturvandringar, skattjakter och temadagar som äppeldagar, geologins dag och vilda blommors dag. Det erbjuds guidningar och om utställningslokalen Skogsstjärnan är ledig kan du boka lokalen för möten.


I en timrad stuga från tidigt 1800-tal kan du koppla av i gammaldags miljö. På uteserveringen i kafét spikgården får du en lantlig känsla nära djuren och en riktigt mysig fika. Det finns olika trädgårdar, lekträdgården med klättertorn, rutschkanor och hängbroar. Musikträdgården med bambuplantor.


Uppe på höjden av parken ligger restaurang Terrassen med utsikt över både vattnet i Vänerviken och parken.


Sommarro Golfbana
Karlstads mest centrala golfbana ca 3 km från Karlstad centrum. Här finns 2 golfbanor, en 12-håls utmanande Inland Links-bana samt en 9-håls Pay and Play bana för alla. Tillsammans med övningsområde och range välkomnar banan alla oavsett om man provat golf förut eller inte.

Kommunikation

Området ligger ca 3 km från Karlstad centrum. Lokaltrafik finns lätt tillgängligt. Med cykel tar det ca 10 min och går man tar det drygt 30 min.

Service

Mataffär ligger ca 1,5 km från området.

Omgivning
Omgivning

Karta

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.
Anmäl intresse