Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Treklövern_markering_webb_211103_stor bubbla(1)

Treklövern

Gideonsberg, Västerås
Ljusa spännande lägenheter med stor balkong i Västerås!
Här planeras för en ny chans att köpa bostad i HSBs trekantiga nyproduktion på Gideonsberg i Västerås!

Nu arbetar vi med den avslutande etappen i vårt trekantiga kvarter på södra Gideonsberg - brf Treklövern! Vi planerar för ett 70-tal bostadsrätter i blandade storlekar. Gör din intresseanmälan idag för att få kommande information när det börjar närma sig säljstart!


 


Brf Treklövern är profilhus med mycket spännande triangulär arkitektur och planlösningar som präglas av husens trekantiga form. Lägenheterna är välplanerade med stora generösa balkonger, ljusa vardagsrum och kök i öppen planlösning.


 


Intresseanmäl dig för att ta del av kommande information om projektet och att köpa en lägenhet med bostadsrätt i nyproduktion i Västerås!


 


HSBs nyproduktion erbjuds alltid i första hand till bosparare och medlemmar som har möjlighet till förtur vid säljstart. Bli bosparare redan idag för att få möjlighet att bli en av dem som får chansen att köpa lägenhet i med förtur när försäljningen påbörjas. Läs mer om hur bosparandet fungerar på hsb.se/bospar där du även enkelt kan bli medlem och börja bospara.

bild på Andreas Söderkvist
Kontakt
Andreas Söderkvist
Mäklare, Mäklarhuset
bild på Johan Lind
Kontakt
Johan Lind
Mäklare, Mäklarhuset
Kommande
Antal bostäder75
Antal rum1 - 4 rum och kök

Galleri

Kontakt

Andreas Söderkvist

Andreas Söderkvist Mäklare, Mäklarhuset

Johan Lind

Johan Lind Mäklare, Mäklarhuset

Om området

Omgivning

Treklövern ligger i södra Gideonsberg mellan gatorna Smalbäcksgatan och Aspvretsgatan och upp mot Bergslagsparken. Det är nära till Västerås centrum och Gideonsbergs närcentrum som ligger inom gångavstånd. I närhet finns flera fina grönområden så som Mårtens hage och Emausbäckens parkområden. Det är ca 2 km till Rocklundaskogens fina motions- och ridspår.

Kommunikation

Området är lätt att ta sig till med bil. Ligger nära påfart till E18 och väg 56. Med buss tar man sig till centrum på några minuter och Centralstationen på 8 min. Det är 200 meter till närmaste busshållplats.

Service

Till Gideonsbergs närcentrum är det ca 200 m. Där finns livsmedelsbutik, apotek, frisör, pizzeria och en tobaksbutik. Det är även nära till Stenby köpcentra.

Karta

Är du nyfiken på det här projektet?

Vardagsrumsinredning

Så funkar det att köpa bostad av HSB

Hos HSB köper du till exempel alltid till fast pris. Läs mer om vad du kan förvänta dig av oss här!

Sveriges grönaste varumärke i bostadsbranschen

För andra året i rad blir HSB vinnare av utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke i kategorin nyproduktion av bostäder.

Anmäl intresse