Brf Ängstorp 40 år!

29 augusti 2023 Mitt under brinnande pandemi så fyllde faktiskt vår förening 40 år. Det vill vi nu fira med en storslagen fest!

Planeringen av festen pågår för fullt men vi siktar på att ha mat, dryck (till självkostnadspris), liveband och dans. Sen kommer vi självklart ha tårta och andra godsaker att njuta av under kvällen.

Inbjudan kommer
I mitten av september kommer det delas ut en en inbjudan där man kan anmäla sig och sin familj. Observera att det endast är boende i föreningen som får närvara på festen. Detta eftersom vi måste följa alkohollagens undantagsregler enligt 8e kap 1§.

Hjälp behövs
För att få en sådan här relativt stor tillställning att fungera så behöver vi hjälp från frivilliga medlemmar före och efter festen. Exempelvis behöver vi hjälp med att plocka bort möbler i Torpet på fredagen, ställa tillbaka möbler på söndag, fylla på baren inför lördagskvällen, plocka och fixa i köket, sätta upp partytältet och städa på söndagen. 

Hör av dig till Peter Wallman på 0736-47 40 57 eller via e-post på wallman.peter@gmail.com om du har möjlighet att hjälpa till.

Bilder
  • Save-the-date.png
    Save-the-date.png

Till nyhetslistan