Garaget - takarbetet väntas vara klart 27/8

21 augusti 2013 Enligt samtal med byggarbetarna nu på morgonen, beräknar de vara färdiga med alla takarbeten i garaget på tisdag nästa vecka. Därefter borde det vara möjligt att parkera i garaget.

 

Det har tyvärr visat sig att även balken ut mot järnvägen är i mycket dåligt skick och detta måste åtgärdas, men detta arbete kan utföras även om bilarna står i garaget, men då måste vi skapa ett arbetsutrymme på ca 1,5 meter mellan bilarna och balken. Vi återkommer om detta.

Skyddsrummet går nu åter att parkera i utan förbehåll. Dessutom kan ni från och med torsdag kväll och till måndag morgon parkera även i stora garaget. Det kan vara så att en och annan plats i garaget kommer att vara ockuperad av arbetsmaterial, men de allra flesta platser kommer att vara disponibla.

Presenningarna kommer att ligga kvar på golvet och även arbetsmaterial kommer att finnas kvar och ockupera vissa platser, men de flesta platser kommer att kunna användas för parkering. Tänk bara på att flytta bilen före kl 7 på måndag morgon.

Styrelsen för Brf Ängstorp

Ordf