Nya lås till motorvärmarplatser

07 november 2021

Hej,

Nu har vi fått alla lås till motorvärmareplatser utbytta till nya som skall klara kyla och regn bättre.

På torsdag 11/11 mellan 16.30 till 17.30 och lördag 13/11 mellan 11.00 till 12.00 kommer vi finnas i föreningslokalen (Åkervägen 31) där ni kan byta ut Er nyckel till en ny som passar de nya låsen.

Ni måste ta med Er är den gamla nyckeln samt någon form av fotoidentifikation. Observera att det är den registrerade hyrestagaren som måste hämta ut nyckel, om inte ska du ha med en fullmakt samt kopia på hyrestagarens legitimation.

Kan du inte komma på ovanstående tider kan du kontakta någon i styrelsen och boka en tid. Tänk på att vi i styrelsen också har arbeten och att boka en tid samma dag kan vara svårt.

Vi vill passa på att informera om de grundregler som alla som hyr en ladd-/motorvärmareplats måste följa:

Det är ingen uppställningsplats, det vill säga bilen skall vara besiktad och körbar, platserna är för föreningens medlemmar och får ej hyras ut till personer utanför föreningen och man är skyldig att sköta om platsen, det vill säga den skall skottas under vintern.

Bryter du mot dessa regler har föreningen rätt att avsluta uthyrningen med omedelbar verkan och hyra ut platsen till nästa person i kön.

Med vänlig hälsning,

Styrelsen Brf Ängen

 


Till nyhetslistan