Infoblad Dec 2014

15 februari 2015

Halverad månadsavgift i april 2015
I samband med att föreningens budget för 2015 fastställdes, beslutade styrelsen att halvera månadsavgiften för april 2015. Denna engångssänkning är möjlig tack vare det gynnsamma ränteläget och vi vill att detta kommer alla medlemmar tillgodo.

Julgransuppsamling
När det blir dags att slänga julgranen - lägg den mellan garagebyggnaderna utanför
gård 7-9.

Sopsortering
Vi har sedan en tid tillbaka utökat möjligheten till sortering av hushållssopor i de två sopförråden vid gård 5 och 9 (invid p-platserna). Du kan nu sortera följande;
• Tidningar
• Pappersförpackningar
• Glas – ett kärl för ofärgat och ett för färgat
• Plast - mjuk och hård i samma kärl
• Metall

Grovsopor slängs (som tidigare) i sopförråd vid gård 5 och 9 (ej gård 7) första måndagen i varje månad mellan kl 18.30-19.30.

Spisfläkt med motor EJ tillåtet
Vid den ventilationskontroll som genomfördes under hösten visade det sig att flera lägenheter installerat spisfläktar med motor. Spisfläkt med motor får EJ installeras och anslutas till frånluftskanalen i köket eftersom det sätter hela ventilationssystemet ur balans och ditt matos kan hamna hos grannen. Alla som idag har fläkt med motor anmodas att snarast byta ut till s k spiskåpa. Vi kommer under nästa år att kontrollera att detta är utfört.

Hjälp med dator, TV och mobiltelefon
Behöver du hjälp med din dator, TV eller mobiltelefon? Mot ersättning kan Teknikomsorgen hjälpa dig – se information länge ner på sidan.


En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi i Brukets styrelse.