Infoblad mars 2015

31 mars 2015

Upprustning av vår yttermiljö
Upprustning av gård 3 samt området kring föreningslokalen kommer att ske nu i vår. Arbetet startar efter påsk och pågår fram till maj månads slut. Bastun kommer att vara stängd under denna tid, detta pga att företaget Nema AB som kommer att utföra arbetet, behöver tillgång till WC och dusch.

Vi kommer att få nya uteplatser på gård 3 och framför föreningslokalen samt nya gångvägar. Detta innebär att entreprenörsmaskiner kommer att arbeta och köra i området.

Vi ber alla boende att ha överseende med de olägenheter som ombyggnaden kan ge, speciellt för er som bor på gård 3.

Nya portar/entrédörrar
Huvudportarna/entrédörrarna (ej bakdörrarna) in till våra trapphus i området har nu efter drygt 25 års slitage gjort sitt. Efter påsk byter vi ut dem mot slitstarka dörrar av stål.

Vårstäddag
Lördagen den 9 maj kl 10.00 är det dags att kratta i rabatten, plocka skräp och göra fint i vår gemensamma yttermiljö. Städningen avslutas med korv och fika vid föreningslokalen. Vi i styrelsen finns på plats vid korvgrillen för att svara på frågor.
Rensning av cykelförråden kommer att ske i samband med vårstäddagen. Om du har annat än cykel eller barnvagn i ditt cykelförråd ber vi dig plocka bort detta innan 9 maj, annars kommer det att slängas.

Styrelseledamöter
Du som är intresserad av att vara ledamot i Brukets styrelse - kontakta Lars Sandin, (070 224 78 66) i valberedningen.

Årets föreningsstämma
Föreningsstämman sker i år tisdagen den 19 maj kl 19.00 i föreningslokalen.

Har du något på hjärtat?
Hjärtligt välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen.

Soliga vårhälsningar Styrelsen brf Bruket