Infoblad Okt 2014

04 oktober 2014

Sophantering
•Vår förändring av hanteringen av hushållsopor har fungerat väl. Stort tack till alla boende för visad hänsyn.
•Vi vill påminna om att hushållssopor och hundbajspåsar inte får slängas i våra sopkorgar uppsatta i området.
•Just nu pågår en översyn för att förbättra vår källsortering av glas, tidningar m.m. Vi återkommer med mer information när förändringen genomförs.


Upprusning av trädgården
Upprustning av gård 3 samt området framför föreningslokalen kommer att starta igång våren 2015. Just nu pågår upphandling av mark- och trädgårdsarbeten.
Vi har nyligen tillsammans med HSB Trädgård besiktigat området och beslutat att plantera nya häckar på vissa platser, ta bort en del buskar och träd samt anlägga nya rabatter. Kontakta gärna Elisabet Rytter eller Yvonne Sjöberg för mer information – eller fråga oss på Höststäddagen den 11 oktober.

Höststäddag
Lördagen den 11 oktober kl 10.00 är det dags att kratta i rabatten, plocka skräp och göra fint i vår gemensamma yttermiljö. Denna gång finns även uppgifter som HSB Trädgård föreslagit, t ex mossbortagning och nedklippning av vissa buskar - kom till förrådet på gård 5 för närmare information. Städningen avslutas med korv, fika och medlemsinformation vid föreningslokalen. Vi i styrelsen finns på plats vid korvgrillen för att ge information och svara på frågor.

 Har du något på hjärtat? 
Hjärtligt välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen.
Vänliga hälsningar Styrelsen brf Bruket