Föreningen byter mejladress

01 november 2020 Vår förening, bostadsrättsföreningen Illern, byter styrelsens mejladress! Läs mer...

Styrelsen har under ett antal år använt företaget Comhems mejltjänst. Comhem kommer nu att avsluta denna tjänst. Detta innebär att vi blir tvugna att byta styrelsens mejladress.

Ny adress är:

styrelsen@brfillern285.se

Just nu fungerar både den gamla och den nya adressen men efter den 25/11, 2020 kommer bara den nya adressen att fungera. Så det går alldeles utmärkt att börja använda den nya adressen på en gång.

Brytdatum då den gamla mejladressen inte längre kommer att fungera är alltså 25/11, 2020.

Anledningen till att vår nya mejladress innehåller siffrorna 285 är att det finns ett antal bostadsrättsföreningar i Sverige som heter Illern. Vår förening har därför fått dessa siffror för att slippa förväxlingar med andra föreningar.

Vi i styrelsen har som policy att alltid besvara mejl inom någon dag. Får man inte någon återkoppling alls inom några dagar kan man alltid höra av sig på styrelsetelefonen. Vi i brf Illern är ganska ensamma om att tillhandahålla denna telefontjänst men vi har gjort den bedömningen att nyttan med att medlemmar snabbt kan komma i kontakt med en styrelsemedlem överstiger besväret med att ha denna telefon. Det är alltså alltid någon av styrelsemedlemmarna som tar på sig ansvaret att bära med sig en extra telefon.

Styrelsetelefon:
072-213 24 50, vardagar 9-18


Till nyhetslistan