Provborrning i närområdet

21 augusti 2019 Provborrningar längs med Jarlabergsvägen/Enspännarvägen från 22 augusti och cirka två veckor framåt.

Arbetet sker på dagtid och kan innebära visst buller. Vägen kommer att vara framkomlig under tiden, men vi ber alla som passerar arbetsplatsen att hålla nere farten och ta det försiktigt.

Områdena kring Enspännarvägen och Jarlabergsvägen ska utvecklas och bli en del av Nacka stad, med cirka 460 nya bostäder, handel och nya mötesplatser. Som en första förberedelse inför utbyggnaden av gatorna i området genomför kommunens entreprenör Sigma Civil AB provborrningar längs Jarlabergsvägen, Enspännarvägen och den del av Lokomobilvägen som ligger närmast Jarlabergsvägen.

Arbetet sker mellan kl 7.00 och 17.00, måndag – fredag.

Kommunens entreprenör kommer att borra både på och bredvid vägen, med hjälp av en borrbandvagn som långsamt förflyttar sig längs vägen. Det ska hela tiden gå att ta sig fram, men det kan ibland bli lite trångt och vi ber därför alla som passerar att ta det försiktigt och tänka på säkerheten, särskilt för oskyddade trafikanter och för dem som arbetar på platsen.

 

 Läs mer om de nya områdena som planeras och få fler kontaktuppgifter på nacka.se/jarlabergsvagen eller nacka.se/enspannarvagen