Uppdatering om takfönsterbytet

01 oktober 2022

Arbetet för byte av takfönstren i föreningens fastigheter börjar närma sig. Planerad start är 10 oktober. Förändringen av startdatum kommer till följd av förseningar av material. Berörda lägenheter får inom kort avisering om aktuella datum för respektive lägenhet.

 

GES Entreprenad utgår från att tidsåtgången kommer att vara ca en (1) arbetsdag per fönsterkarm. Deras personal kommer därför behöva tillgång till respektive lägenhet under ett antal dagar beroende på antal fönster.

 

Planerad tidsåtgång inkluderar inte potentiella dolda fel/problem vid nedmontering av de existerande karmarna.

 

Bytet av fönster som föreningen utför består endast av just fönstren inklusive tillhörande plåtarbete för att undivka framtida vattenläckor. Vill du som medlem installera mörkläggningsgardiner/persienner i och med detta arbete är det en kostnad som medlemmen själv står för. Offert för detta görs med fördel direkt med entrepenören.

 

Information om mer exakt tidsåtgång för just din lägenhet kommuniceras med fördel och tydlighet direkt med GES Entreprenad där kontaktinformation finns att tillgå på den kommande aviseringen. I portarna sitter det en projektplan för översikt av den planerade tidsramen.