Nyhetsblad Mars 2024

15 mars 2024 Nytt sedan senast!
BrfOptimus

Nu börjar solen skina!
Vi hoppas att alla kan känna att våren närmar sig och att det snart kan vara dags för ”fikastunden” på gården. Vi får också passa på och tacka våra duktiga snöröjare och hoppas det dröjer innan de måste ”skotta” igen.

Brev från Eon
Alla har fått brev från Eon om att de bytt avläsningsutrustning. Vi måste själva kontrollera att vi har rätt ”säkringsstorlek”. Du kan se din storlek på säkring på fakturan. En normal storlek för en lägenhet är 16 – 24 Amp. Har du annan storlek kolla med Eon.

Våra loftgångar
Vi får inte använda loftgångarna som förvaringsplats. Alla loftgångar måste vara fria från ”skräp” och vagnar. Det är ett absolut brandskyddskrav.

Stamspolning
Nu är det dags för stamspolning igen. Stamspolningen kommer att genomföras under vecka 20 i maj. Det innebär att varje lägenhet får besök för spoling av avloppen under diskbänk och i badrummet. När det blir aktuellt måste vi se till att personalen får tillgång till lägenheten och ska det vara tomt under diskbänken och i badrummet. Mer information kommer med datum och ytterligare instruktion.

Tvättstugor
Det tycks vara dags att påminna om hur vi ska göra när vi använder tvättstugorna. Så:
* Dosera rätt mängd tvättmedel efter vikten på din tvätt. Se på tvättmedelsförpackningen för dosering efter vikt.  För mycket blir bara ”KLADD”      
* Häll tvättmedlet i rätt behållare! Annars ”KLADD”
* Glöm inte tömma filtren när du använt torktumlaren!

* Lämna tvättstugan på i samma skick som du vill ha den när du kommer! Städa efter dig!

 
Solen lyser och ger oss el!
                                                                          Hälsningar Styrelsen!