Information December

03 december 2020

Nu är snart julen här. Med december kommer ljusen som vi verkligen behöver i år och vi vill påminna om att tänka till kring brandsäkerheten. Här finns en enkel och tydlig genomgång som gör vårt boende säkrare. https://rib.msb.se/filer/pdf/27596.pdf Har ni sett hur vackert det är när man närmar sig våra hus med alla fina ljusdekorationer som ni satt upp på balkonger och i fönster.

OVK = Obligatorisk Ventilations Kontroll

Vi har nu fått tid för att resterande lägenheter ska göras med start under vecka 50. Filter kommer även att bytas av föreningen. När detta är klart kommer ni få era nycklar i retur.

Utemiljön

Innan jul kommer den nya stenplattan som är vår gemensamma uteplats som finns mellan våra hus att även få spaljé samt angjorda rabattkonstruktioner. Ellådan har också fått ett kontaktuttag på insidan om ni behöver använda el exempelvis för elgrill eller terassvärmare. Buskar kommer även planteras under våren vid ingången till vår gemensamma uteplats samt vid altanerna. 

Vattenskador

Vi har tidigare felaktigt beskrivit att allt i 2 års besiktningarna är åtgärdat korrekt är att de delar som har med vattenskador att göra är åtgärdade och är det som styrelsen har prioriterat och tagit extra lån för att åtgärda, resterande fel bygger på processen mot byggherren som fortgår via advokat.

Julhälsning

Styrelsen vill tacka er alla för det gångna året och vi önskar er alla en riktigt god jul. Tänk gärna på att sortera kartonger och julklappspapper till återvinningen.

Styrelsen


Till nyhetslistan