Information Augusti

26 augusti 2020 Nyheter från styrelsen.

Gästparkering

Föreningen har 2 gästparkeringar som får användas ett par timmar under besök till dem som bor i föreningen. Se till att gäster ställer sig närmast de förhyrda platserna som är innan cykelparkeringen mellan husen. Ambulanspersonal samt boende ska enkelt kunna passera. Den som har behov av att stå längre kan använda Orminge skolas betalparkering som går att parkera på dygnet runt alternativt infartsparkering under dagtid. Det går mycket bra för de boende att låna platser av varandra när någon exempelvis reser bort så länge båda är överens om detta. Parkerar du längre tid eller tar någon annans förhyrda plats kan du få en parkeringsbot.
Det finns ledig parkeringsplats i föreningen. Önskar du hyra kontaktar du HSB. Vår plan är att när vi ordnar utemiljön under 2021 så kommer vi måla upp gästparkeringsplatserna. 

Elstolpar
Det finns ett fåtal platser som fått elstolpar vid sina p-platser. För vår ekonomi och av säkerhetsskäl då exempelvis laddning av elfordon inte är säkert på dessa stolpar så har styrelsen valt att dessa inte tas i bruk.

 

Ställa upp entrédörrar

Vid in och utflytt eller vid visning av lägenhet kan det finnas behov att ställa upp entrédörren under en kortare tid. Uppe till höge om dörren finns det en strömbrytare för dörren ställ den på O och sätt något tungt som håller upp dörren. När du sedan är klar så ställer du åter strömbrytaren på 1 så att dörren fungerar som vanligt. Nyckeln till din lägenhet fungerar även för att låsa upp entrédörren. 

Trivsel & Regler

Läs vilka regler som finns i vår förening för att vi alla ska trivas och ha en säker boendemiljö https://www.hsb.se/stockholm/brf/ormingeringen-62/om-foreningen/trivsel--regler/


Till nyhetslistan