Information Juni

06 juni 2021

Nu har vår gård äntligen blivit grön och fin, nu får vi alla hjälpas åt att hålla efter den, så den förblir ren och fri från skräp.

Vi har även en grill som är till för att användas men också att den rengörs efter grillning, askan tas bort, men den måste svalna ordentligt så dagen efter man grillat kan man samla askan och slänga den i soporna.

Styrelsen hade tänkt att vi skulle ha en städdag i Juni men på grund av rådande omständigheter med Covid och restriktioner tog vi beslutet att skjuta upp det till hösten.

Alla lägenheter med uteplats har fått en häck planterad runt, nu kommer sommaren och förhoppningsvis blir det varmt och skönt då är det extra viktigt att vattna den ordentligt och det måste ni göra som har uteplatserna, det ser ju lite trevligare ut om den blir grön och tät.

Något som är viktigt att tänka på när det gäller hissarna är att om man har barn med sig eller djur i koppel så är det viktigt att de går in före i hissen, det hände en olyckshändelse i en av våra hissar som stannade, så för allas säkerhet så kommer en liten påminnelse.

Till hösten ska vi äntligen försöka få ordning i cykelrummen och få undan cyklar som inte tillhör någon i vår förening, sista augusti ska alla cyklar vara märkta med lägenhetsnummer, både ute och i cykelrummen, märklappar kommer att delas ut och då gäller en cykel per familjemedlem så att alla får plats.

Styrelsen kommer nu att vara sommarledig och vi önskar er alla i föreningen en härlig sommar

Vänligen Styrelsen

Jamila Teddy Irene Mia och Stefan