Information Oktober

02 oktober 2021

Information Oktober

Styrelsen har varit i kontakt med ett företag angående kameraövervakning av vår förening. det är tyvärr så att parkeringen är för öppen för att det ska vara lagligt, området räknas som offentlig yta och stoppas därmed av GDPR lagen. 

Om någon i föreningen funderar på att skaffa el/hybrid bil så är det absolut förbjudet att ladda bilen i elstolparna som finns på p platserna under tak, de är inte gjorda för detta.

Städdag planeras till söndag 24 oktober kl 10:00 till ca 13:00, då kommer vi fokusera på inomhusmiljön cykelrum, barnvagnsrum, förråd, teknikrum mm. Ni som förvarar annat än barnvagnar i barnvagnsrummen uppmanas att ta bort det innan den 24:e, ingenting annat får förvaras där och det som är kvar kommer att kasseras. Dagen avslutas med korvgrillning.

En extra uppmaning att inte ställa någonting i våra uppgångar, det är förbjudet enligt brandskyddslagen, detta gäller även soppåsar!

Tänk på att om ni bygger om något i er lägenhet som förändrar grundritningarna så måste det meddelas till styrelsen så att det dokumenteras, detta för att undvika regelbrott som otillåtna ombyggnader

Mvh Styrelsen

 


Till nyhetslistan