Släpp in hantverkare

09 september 2022 Det pågår underhåll av Päronets fastigheter och du är enligt lag skyldig att öppna din dörr och släppa in hantverkarna

Viktig Information angående kommande ventilationsåtgärder på Skäftingebacken 28,30 och 32.

Under hösten kommer arbete med ventilationen i huset att påbörjas för att minska problem med luktöverföring, högt ljud från ventilationsaggregaten och möjliggöra att föreningen får en godkänd obligatoriska ventilationskontroll (OVK).

För att utföra arbetet med ventilationen har föreningen anlitat MZBYGG som kommer att meddela alla lägenhetsinnehavare innan tillträde till lägenheterna behöver ske. 

I samband med arbetena är det nödvändigt att samtliga lägenheter släpper in MZBYGG och Creovent som kommer att behöva få tillträde flera gånger till lägenheterna.

Om entreprenören inte blir insläppt i lägenheterna vid rätt tidpunkt så kan det innebära stora kostnader som lägenhetsinnehavaren ansvarar för.

Ett stopp i arbetet för att någon inte öppnar dörren och släpper in servicen, så kommer det att kosta cirka 50 000kr per tillfälle! Du som orsakat detta får också betala merkostnaderna!

Mer information kommer.

 

Entreprenörer som utför arbetet är MZ Bygg och Airteam Creovent

  

Styrelsen

styrelsen@paronet.se