October 2020 Newsletter

20 oktober 2020

HSB BRF RÖSJÖ ÄNGAR

RÖSJÖÄNGSBLADET  

Oktober 2020

 

TILL ALLA BOENDE I BRF RÖSJÖ ÄNGAR

 

Det höst och löven börjar falla på våra vackra träd och buskar. Nu börjar den tiden när man vill tända ljus inomhus och mysa. Elda med försiktighet och glöm inte att byta batterier på era brandvarnare en gång om året!

 

Brandrond

Vi vill informera om att en brandrond kommer att genomföras inom kort och vill påminna om att inget får förvaras i trapphusen. Det gäller barnvagnar, dörrmattor, kartonger eller annat som påträffats.

 

Cyklar

Det är många cyklar i våra förråd och vi tackar er som packat ihop era cyklar så fler får plats. Uppmaningen gäller framför allt ni som sällan använder cykeln ombeds att placera den så att de som mer frekvent tar ut sin cykel ska kunna göra det utan risk att välta andras.

 

Polisanmäld skadegörelse

Vi vill meddela att den skadegörelse som vår förening utsatts för är polisanmäld. Både det som skedde i förrådet på Viltstigen 18 men även den krossade rutan på Viltstigen 6.

 

Beställningar av Tag eller nyckel

Beställningar av extra nycklar eller Tag ska göras till fastighet@rosjoangar.se. För att kunna hantera beställningen behöver ni ange lägenhetsinnehavarens namn samt lägenhetsnumret (det tresiffriga). Glöm inte att skriva ner numret på era olika Tags, det slits bort ibland. Vid förlust måste TAG spärras och då är det viktigt att veta vilket nummer den har. Kostnad för beställning är 300:-/tag och 500:-/nyckel som debiteras vid nästa kvartalsavi.

 

Felanmälan till kundcenter med kopia till styrelsen

När ni gör en felanmälan per mejl till HSB(Kundcenter61@hsb.se) önskar vi att ni även skickar en kopia till vår styrelsemejl (styrelsen@rosjoangar.se) så att vi har kännedom om aktuella problem i våra hus.

 

Valberedning

På stämman valdes en helt ny valberedning. Sammankallande är Susanne Lindekrantz. Hon bor på Viltstigen 10 och syns ofta i gatubilden med sina hundar av rasen shiba. Prata gärna med henne om intresse finns att delta i styrelsen efter stämman i vår.

 

Öppet hus i höst

Har du några frågor eller funderingar kring vår förening, som du inte vill ta per mejl utan hellre prata med styrelsen? Passa på att komma förbi när vi har öppet hus:

1.     Onsdag 4 november 18:30-19.15

2.     Onsdag 2 december 18:30-19.15

Vi bjuder på fika.

 

Glögg 6/12

Årets glöggfika blir söndag 6 december klockan 15-17 i styrelserummet. Vi välkomnar alla boende som känner sig friska den aktuella dagen. Ingen föranmälan behövs.

 

Avtackning

Susanne Kling Larsson som arbetat flera år i styrelsen avgick samband med stämman nu i september. Hon hade inte möjlighet att delta då men vi vill meddela att vi tackat för hennes många insatser under åren, med blommor som ordförande Joakim lämnade över.

 

Med vänlig hälsning styrelsen