Informationsblad - mars

24 mars 2017

Avgifterna

Från och med juni har vi sänkt avgifterna med 5,5% på grund av den individuella elmätningen. Elmätningen kommer att påbörjas i juni och debiteras från och med oktober, vilket är anledningen till att ni har fått en lägre månadsavgift från och med juni månad.

Städdag

Årets städdag kommer att genomföras Lördagen den 22 april 2017. Hoppas att alla kommer och deltar, inbjudan kommer att delas ut separat. 

Bredband

Från och med 1 maj 2017 har föreningen tecknat nytt avtal med Bredbandsbolaget. Det nya avtalet innebär att grundhastigheten för bredbandet som ingår i avgiften ökas från 100/100 till 250/100. Det kommer även att finnas möjlighet att uppgradera till en ny, snabbare bredbandsrouter utan extra kostnad. Mer information kommer att läggas ut på vår hemsida när den finns att tillgå.

Stämma

Årets stämma går av stapeln torsdagen den 20 april klockan 19:00 i Midgård. Lättare förtäring kommer att serveras från klockan 18:00. Separat inbjudan med ytterligare information kommer att delas ut i brevlådorna.

Lekställning

Arbetet med lekställningen utanför Utgårdsvägen 1 har nu påbörjats. Under tiden som arbetet pågår skall detta ses som en byggarbetsplats och vi uppmanar er att behandla den som en sådan, för att undvika onödiga olyckor.

Resultat av röjning

Röjningen som genomfördes i slutet av februari resulterade i

  •   4 stora släpvagnar fulla med sopor (17,5 m³)
  •  67 cyklar
  •  9 barnvagnar

 Detta tog tre arbetsdagar för två personer, tid som hade kunnat läggas på roligare saker. 



Tidigare informationsblad finner du på sidan informationsblad