Trygghetskameror

26 april 2016 På grund av upprepad misskötsel av föreningens lokaler har styrelsen beslutat att installera trygghetskameror i våra fem sophus samt i gymlokalen.

Kamerorna kommer endast att spela in när de känner av rörelse och det inspelade materialet raderas automatiskt efter 14 dagar, vilket gör att kamerorna uppfyller de krav som finns för fast monterade kameror. Vår förhoppning är att detta kommer att stävja problemen med nedskräpningen och skadegörelsen som i dagsläget kostar föreningen både tid och pengar. I samband med installationen av kamerorna kommer även låscylindrarna på sophusdörrarna att bytas ut så att de hädanefter endast går att öppna med "taggen". 

 

Vi har fått rapporter på att det befunnit sig obehöriga personer i gymlokalen och även det är något vi hoppas stävja då gymmet endast är till för oss som bor i föreningen. Vi i styrelsen vill därför påminna om att den som inte följer reglerna för gymlokalen kan stängas av från gymmet med omedelbar verkan.

 

Eventuella frågor kring detta kan besvaras av Thomas på 08-777 88 12, alternativt via mail till styrelsen@brfrunstenen.se