Fönsterbytena fortsätter den 2 juni med Pyrolavägen 47-55 och den 11 augusti med 58-64

27 april 2006

Arbetet kommer att utföras av Alumera AB. För att de ska kunna komma åt att montera fönstrena, måste alla blommer, gardiner etc plockas bort och alla möbler dras fram ca 1 meter framför fönstrena. Äldre medlemmar som har svårt att flytta möbler kan vända sig till expeditionen för hjälp.

Allt som sitter fastskruvat på fönster, karm eller balkongdörr, t ex termo-
meter, klädhängare eller handtag och som Du vill ha kvar, måste skruvas loss. Om de sitter kvar kommer de att kasseras. De som beställt helglasad balkongdörr uppmärksammas på att persienner inte ingår i nedre delen.

Alumera kommer själva att avisera två dagar i förväg, när de vill komma in
i Din lägenhet. Det är mycket viktigt att de får tillträde den dagen, endera
genom att Du är hemma eller genom att Du sätter nyckeln i nyckeltuben. Tänk på att inte sätta dit fler nycklar än nödvändigt eller nyckelringar. Annars kan de lätt fastna i tuben.

De kommer att börja uppifrån och arbeta måndag - torsdag kl 07.30-19.00. Preliminärt räknar de med att hinna med ca 6 lägenheter per vecka. Men räkna med att det kan bli förskjutningar i tid p g a oväntade hinder eller att det går lättare än beräknat. Om det blir tid över, kan de pröva att ringa på även i oaviserade lägenheter.

Ansvarig projektledare är Tommy Andersson tel: 070-209 25 26. Du också välkommen att ringa expeditionen.