Fönsterbytet är nu färdigt

17 april 2019 Dalkarlarna är nu färdiga med sitt väl utförda arbete och föreningens samtliga fönster är äntligen utbytta. Vi kan nu se fram emot många år med ett behagligare och mer energieffektivt boende i vår fina förening.

Styrelsen kan nu glatt konstatera att det stora arbetet med att byta ut våra fönster mot nya, energibesparande och hållbara fönster är färdigt. Entreprenörerna från Dalkarlarna AB har på smidigast tänkbara sätt utfört detta arbete och vi tackar dem förstås för det. Som du har kunnat läsa i informationsbladet "Arbetet är nu klart!" från Dalkarlarna är en återbesöksdag inplanerad till den 14 juni. Eventuella problem som du har upptäckt efter monteringen av de nya fönstren kan du anmäla senast den 10 juni via Dalkarlarnas reklamationsformulär på www.dalkarlarna.com, så kan de förbereda sitt arbete under återbesöksdagen.

En del kompletterande arbeten för att åtgärda skador och skönhetsfläckar på utsidan (fönstersmygarna) kommer att beställas av styrelsen och genomföras så snart som möjligt.

Vi hoppas att ni alla är nöjda med era nya fönster och tror att vi såväl på individuell nivå som för föreningen i stort kommer att uppskatta ett varmare och mer energieffektivt boende i vår fina förening.

Styrelsen