Värmejustering

11 november 2015 Kommande värmejustering av Stockholm Värme Injustering AB

 Det kommer att påbörjas ett arbete för att uppnå ett mer jämnare och behagligare inomhusklimat för de boende. Idag upplever många i föreningen att det är för varmt alternativt för kallt i lägenheterna.

 Stockholm Värme Injustering AB har anlitats för att utföra detta arbete. Ett injusteringsarbete av radiatorerna i lägenheterna kommer därför att ske under 24-26 november.  Ytterligare information om arbetet kommer att delas ut separat till samtliga boende i föreningen.

Arbetet kommer att gå till som så att en förinställning av radiatorer sker på varje radiator/element. Under detta moment behöver hantverkare ha tillträde till lägenhet och radiatorer. Arbetet kommer att fördelas under tre dagar mellan samtliga lägenheter i föreningen.

Därefter kommer en flödesmätning av stammarna att utföras, detta sker i källaren.

Slutligen genomförs en funktions och temperaturkontroll. Stockholm Värme Injustering AB kommer att besöka samtliga lägenheter igen och mäter inomhustemperaturen samt återmonterar de boendes befintliga termostater (information om datum för återbesök kommer senare).

Vid eventuella frågor går det bra att kontakta Britta Blomberg eller Sophie Almolqi Svedberg från styrelsen. Kontaktuppgifter finns på föreningens anslagstavlor i varje hus samt här på hemsidan (under "Styrelsen").

Ytterligare information om arbetet kommer att delas ut separat till samtliga boende i föreningen.

 Med vänliga hälsningar

 Styrelsen Brf Skurusund

 


Till nyhetslistan
Brandvarnare
11 november 2015
God Jul!!
22 december 2015